حمایت خیران برای رشد کمی و کیفی مدارس علمیه ضروری است
حجت الاسلام سید علی موسوی، مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، بیان داشت: 14 مدرسه علمیه خواهران در سطح دو و سه در استان فعال است.
وی با اشاره به تحصیل بیش از یک هزار و 400 طلبه در مدارس علمیه خواهران لرستان افزود: مدارس علمیه فرصتی مناسب به منظور تربیت و پرورش طلابی توانمند و با استعداد در حوزه دین و بهره مندی از توانایی های تبلیغی این قشر در عرصه های مختلف است.
مدیر مدرسه علمیه خواهران لرستان بر ضرورت فراهم کردن زیرساخت های لازم در راستای رشد کمی و کیفی مدارس علمیه در همه شهرستان ها تأکید کرد و گفت: تربیت طلاب و جذب جوانان به مدارس علمیه در عرصه تبلیغ و بصیرت بخشی به جامعه مؤثر است.
وی با اشاره به دسیسه های فرهنگی دشمن در جبهه جنگ نرم با هدف ترویج بی بند و باری و سست کردن پایه های اعتقادی جوانان اظهار داشت: با بهره مندی از ظرفیت مبلغان در مناطق روستایی و محروم باید برای مصون سازی جوانان در برابر آسیب های اجتماعی اقدام کرد.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به ظرفیت تبلیغی حوزه علمیه خواهران لرستان ادامه داد: هم اکنون طلاب مبلغ ما در مناطق روستایی، شهری، مکان های آموزشی و در جمع بانوان مشغول فعالیت تبلیغی هستند.
فضای مجازی آسیب جدی پیش روی خانواده ها
وی اظهار داشت: با بهره مندی از ظرفیت تبلیغی خواهران مبلغ باید تهدیدهای فضای مجازی را تبدیل به فرصت و با آسیب های حاصل از این فضاها مقابله کرد و با ترویج ارزشها در جهت تحکیم باورهای دینی و اعتقادی جوانان و ارتقا معنویت در جامعه گام برداشت.
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان با بیان اینکه فضای مجازی به عنوان آسیبی جدی پیش روی خانواده ها بوده و هدف دشمن از هجمه های فرهنگی در این فضا ضربه زدن به کانون خانواده است، عنوان داشت: با استفاده از ظرفیت تبلیغی خواهران مبلغ باید خانواده ها و جوانان را هوشیار ساخت.
حجت الاسلام موسوی در پایان ابراز امیدواری کرد که با حمایت و حضور خیران مدرسه ساز بتوان به منظور گسترش کمی و کیفی مدارس علمیه گام برداشت و با فعالیت تبلیغی خواهران مبلغ شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه بود./9459/ت۳۰۲/ب۲