مردم با وحدت و همدلی به کمک زلزله زدگان بشتابند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، ماموستا قادر قادری امام جمعه اهل سنت شهرستان پاوه عصر امروز در حاشیه کلاسهای هفتگی تفسیر مسجد قبا پاوه با اشاره به زلزله اخیر ابراز داشت: به گفته کارشناسان، زلزله با این شدت در ۶۰۰ سال گذشته در مناطق کردنشین غرب ایران بی سابقه بوده است.
امام جمعه پاوه نصریح کرد: در زلزله اخیر عمق فاجعه بسیار بیشتر از آن چیزی است که رسانه ها اعلام میکنند بنابراین با وحدت و همدلی باید به کمک این عزیزان شتافت.
وی با بیان اینکه افراد بسیاری در حال حاضر نیاز به کمک دارند ابراز داشت: افراد بسیار زیادی هنوز زیر آوار ها مانده اند و در روستاها نیز مردم، عزیزان خود را بدون اطلاع مراجع قانونی دفن کرده اند.
ماموستا قادری گفت: حضور در مناطق زلزله زده سبب تسکین درد و آرامش این عزیزان خواهد شد، باید در این برهه با زلزله زدگان احساس همدردی کرد.
وی در ادامه با اشاره به مرگ یکی از جوانان اهل سنت گفت: مرحوم ماموستا عبدالله الیاسی نیرویی جوان، فکور و مفید برای نسل جوان بود و فقدان وی ثلمه ای برای سرپل ذهاب ایجاد کرد.
امام جمعه پاوه در پایان اظهار داشت: امید است خداوند متعال به بازماندگان حادثه زلزله صبر جزیل عطا کند./8571/پ۲۰۳/ب۲