۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۵۴۸۸۷۳

ثبت نام دوره هفتم فقه القضا آغاز شد

نام نویسی دوره هفتم فقه القضا که تحت اشراف آیت الله ‌آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه است، از ۲۰ دیماه آغاز شد و تا یک ماه ادامه خواهد داشت.
تحصیل طلاب

به گزارش خبرگزاری رسا، ثبت نام از داوطلبان شرکت در دوره هفتم فقه القضا از ۲۰دیماه آغاز شده است و تا ۲۰ بهمن ماه به مدت یکماه ادامه خواهد داشت.

ثبت نام داوطلبان از طریق پایگاه اینترنتی مرکز آموزش های تخصصی فقه وابسته به مدرسه علمیه ولی عصر(عج) تحت اشراف آیت الله آملی لاریجانی انجام خواهد گرفت.

داوطلبان در این دوره با سه مرحله آزمون ورودی به صورت چهار گزینه ای(نیمه دوم اسفند 96)، آزمون تشریحی علمی و در نهایت مصاحبه علمی و تشخیصی همراه با شرط معدل پذیرش خواهند شد.

با توجه به این که تمام مراحل ثبت نام، کارت ورود به جلسه و برگزاری آزمون، کاملا الکترونیکی و از طریق سامانه وِیژه جذب دوره جدید، انجام می پذیرد؛ لازم است، داوطلبان، برای درج اطلاعات مورد نیاز دقت کافی را داشته باشند. همچنین اسکن عکس 4*3 تمام رخ و رنگی خود را با حجم کم تر از 100 کیلو بایت با فرمت ( JPG) تهیه و از طریق بخش مربوطه ارسال نمایند.

بدیهی است، با توجه به موارد ذکر شده بالا، هرگونه اشتباه در ارسال اطلاعات و یا آپلود عکس نامناسب به منزله انصراف تلقی و ثبت نام داوطلب کان لن یکن تلقی می گردد.

داوطلبان گرامی توجه داشته باشند:

1- پس از ورود به سایت ثبت نام، جهت پرداخت وجه (20000 تومان) از پرداخت آنلاین استفاده نمایند.

2- قبل از ثبت نام از دارا بودن شرایط ثبت نام و امکان حضور در جلسه آزمون اطمینان حاصل نمایید، وجه دریافتی بابت ثبت نام به هیچ عنوان عودت نمی گردد.

3- جهت تسهیل در امر ثبت نام قبل از شروع؛ مراحل ثبت نام را از "اینجا " مشاهده و اطلاعات مورد نیاز را تهیه فرمایید تا با مشکل مواجهه نشوید. /۹۲۴/د۱۰۳/ج

ارسال نظرات