۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۲
کد خبر: ۵۶۵۰۹۸
رییس عالی حوزه علمیه آذربایجان‌شرقی:

سنت حسنه افطاری ساده در سطوح مختلف اجتماعی نهادینه شود

استاد اخلاق حوزه علمیه تبریز گفت: اطعام و احسان در ماه رمضان بسیار مورد سفارش قرار گرفته و لازم نیست برای عمل به این توصیه دینی به دنبال پهن کردن سفره‌های رنگین و تجملاتی باشید.
سفره افطار مردمی امام حسن مجتبی (علیه السلام) در مسجد مقدس جمکران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم، نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی امروز در جلسه اخلاق طلاب مدارس علمیه تبریز با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: درهای رحمت الهی همواره به روی مؤمنان باز است؛ اما ویژگی‌های ماه ضیافت الهی موجب می‌شود خداوند عنایت ویژه‌ای به روزه‌داران خود داشته باشد.

وی با اشاره به این‌که لحظات نورانی و معنوی ضیافت‌الله نباید با غفلت به بطالت گذرانده شود، خاطرنشان کرد: استغفار و طلب آمرزش گناهان، تلاوت قرآن، ذکر صلوات بر محمد و آل مطهر ایشان، تکریم و احترام به بزرگان، انفاق، احسان، صله‌رحم، مهربانی و آسان گرفتن امورات از جمله اعمالی است که مورد تأکید مبانی دینی در این ماه عزیز قرار گرفته است.

امام جمعه تبریز با بیان این‌که امساک از خوردن و آشامیدن در ماه رمضان تنها بخشی از آداب روزه‌داری است، تصریح کرد: بهتر است از فرصت طلایی در ماه رمضان که توفیق حضورش برای ما محیا شده است؛ استفاده کنیم و با اعمال صالح و خیر به خلق، در مسیر قرب الی الله و سعادت اخروی باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان این‌که برای ورود به ماه رمضان و تقرب به درگاه الهی باید روح و نفس خود را از روزمرگی ها و پلیدی‌ها بشوئیم، گفت: همانطوری که مناسک حج با ترتیب خاصی صورت میگیرد؛ برای ورود به ماه میهمانی خدا نیز باید خود را آماده و برخی عادت‌های غلط را ترک کنیم.

وی ادامه داد: هر کاری که در تضاد آموزه های دینی و اسلامی است، به زیان مؤمن و فرد روزه‌دار شناخته می‌شود، اگر آموزه های دینی و شیعی به دوری از گناهان و انجام امور خیر تأکید دارد، به جهت آثار مثبت ماندگاری است که بر روح و روان فرد نیکوکار و جامعه دارد.

امام جمعه تبریز در ادامه بر ترویج فرهنگ افطاری‌ دادن ساده در جامعه تأکید کرد و گفت: اطعام و احسان در ماه رمضان بسیار مورد سفارش قرار گرفته و لازم نیست برای عمل به این توصیه دینی به دنبال پهن کردن سفره‌های رنگین و تجملاتی باشید، چه خوب است سنت حسنه افطاری ساده در سطوح مختلف اجتماعی نهادینه شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در پایان خطاب به طلاب علوم دینی، بر استفاده از فرصت جوانی برای کسب فضائل معنوی و معرفتی تأکید کرد و اظهار داشت: دوران جوانی طلایی ترین دوران عمر انسان و بهترین زمان برای برای تزکیه نفس است و امروز که شما در کسوت طلبگی مشغول تحصیل هستید؛ باید قدر این فرصت را بدانید./935/پ203/ب1

ارسال نظرات