عده ای راحت طلب برای فرار از کار و تلاش القای بن بست می کنند
![اختری](/Original/1397/08/06/IMG11113560.jpg)
حجت الاسلام والمسلمین اختری دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع)، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان این که القای بنبست به جامعه خیانت است، گفت: افراد تنگنظر و راحتطلب تصور میکنند مسائل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کشور به بنبست رسیده است.
وی افزود: این افراد وقتی میبینند حل مشکلات و مسائل مختلف کشور نیاز به برنامهریزی، دقت، کار و تلاش دارد برای فرار از زحمت و تلاش میگویند همه امور به بنبست رسیده و به درب بسته خوردهایم ازاینرو برای خروج از این بنبست باید با فلان قدرت جهانی گفتگو کنیم تا از راه گفتوگو مشکلات حل شود؛ این طیف افراد انسانهای تنگنظر، راحتطلب، عاجز و ناتوان هستند.
حجت الاسلام والمسلمین اختری با اشاره به دوران دفاع مقدس یادآور شد: اوایل پیروزی انقلاب، نظام اسلامی با مشکلات داخلی فراوانی از جهات گوناگون مواجه بود و از طرفی نیز جنگ بر کشور تحمیل شد در همین حین بعضی افراد راحتطلب شروع به القای حس ناتوانی و ضعف به جامعه و اینکه به بنبست رسیدیم و نظریه حکومت اسلامی قابلاجرا نیست، کردند.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) ادامه داد: در آن دوران حضرت امام خمینی(ره) خطاب به این افراد فرمودند شما به بنبست رسیدهاید، اسلام و نظام اسلامی هیچ بنبستی ندارد؛ خداوند متعال در هر شرایط و موقعیتی راههای نجات و برونرفت از سختیها را برای مؤمنان تعیین کرده است که باید موردتوجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب نیز با نگاه به قوانین و راهکارهای اسلام و برنامههای جاری نظام اسلامی خطاب به کسانی که امروز به خاطر مسائل اقتصادی کشور و تحریمهای تحمیلی احساس به بنبست رسیدن را در میان مردم القاء میکنند و میگویند چارهای نداریم جز اینکه با دشمن وارد مذاکره شویم، فرمودند افرادی که به بنبست رسیدن و تسلیم شدن در برابر دشمن را به جامعه القاء میکنند، خائن هستند.
حجت الاسلام والمسلمین اختری با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرمودند در اسلام و بهتبع آن در نظام اسلامی هیچ بنبستی وجود ندارد، رهبر انقلاب تأکید کردند ما میتوانیم با مدیریت جهادی، اقتصاد مقاومتی، برنامهریزی و استفاده از ظرفیتهای داخلی مشکلات را حل کنیم، ایشان بارها تصریح کردند که ما مشکل غیرقابلحل در کشور نداریم.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) ادامه داد: خطاب رهبر معظم انقلاب در این فرمایش بیشتر با جوانان است چراکه اگر جوانان احساس غرور، عزت، توانمندی و قدرت داشته باشند استعدادهای خود را به کار خواهند گرفت و مشکلات را حل خواهند کرد./813/