۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
کد خبر: ۶۰۵۸۷۷
آیت الله سبحانی:

مسؤولان ظرفیت فضای مجازی را از دست شیاطین خارج کنند

مسؤولان ظرفیت فضای مجازی را از دست شیاطین خارج کنند
حضرت آیت الله سبحانی با بیان اینکه دشمنان با استفاده از ظرفیت فضای مجازی مبانی دینی را تضعیف می کنند، گفت: مسؤولان باید ظرفیت فضای مجازی را از دست شیاطین خارج کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله جعفر سبحانی امروز در دومین جلسه از سلسله جلسات تفسیر قرآن کریم که در مدرسه علمیه حجتیه برگزار شد، به تفسیر آیه 40 سوره توبه پرداخت و گفت: ممکن است سؤال پیش بیاید که اگر خداوند انبیای خود را کمک می کند، چگونه برخی از آنها به دست دشمنان کشته شده اند؟ باید گفت یک وجه نصرت این است که انبیای الهی در همه جنگ ها پیروز بوده اند و وجه دیگر نصرت الهی این است که خداوند منطق انبیا را قوی می سازد تا جهان را در نوردند.

وی ادامه داد: مراد از «ثانی اثنین» در آیه شریفه مدح پیامبر و یا همراه ایشان نیست، بلکه این واژه نشان دهنده تنهایی پیامبر اسلام(ص) بوده و این که خداوند پیامبرش را هیچگاه تنها نمی گذارد و اگر همه خلق ایشان را تنها بگذارند، خداوند به او یاری می رساند؛ هنگامی که افراد کافر پیامبراکرم(ص) را از شهر اخراج کردند، خداوند در حالی که پیامبر اکرم(ص) تنها بودند، ایشان را نجات داد.

حضرت آیت الله سبحانی خاطرنشان کرد: کافران برای از بین بردن پیامبر اکرم(ص) نقشه های زیادی کشیدند؛ یکی از این نقشه ها قتل ایشان بود و دشمنان در این راستا 40 جوان از 40 قبیله را مشخص کردند تا شبانه به بیت پیامبر اکرم(ص) حمله برده و ایشان را قطعه قطعه کنند؛ پیامبر(ص) از کید دشمنان به وسیله جبرئیل آگاه شدند و با برنامه ریزی مدبرانه، امیرمؤمنان(ع) را در جای خویش نهاده و از شهر خارج شد؛ حضرت علی(ع) با روی باز در جای پیامبر خوابیدند و رو انداز پیامبر(ص) را بر روی خود افکندند؛ هنگامی که دشمن به خانه حمله کرد، پیامبر اکرم(ص) فرسنگ ها از مدینه خارج شده بود و اینچنین بود که کید دشمن خنثی شد.

این مرجع تقلید ادامه داد: با توجه به ادامه آیه شریفه در می یابیم پیامبر اکرم(ص) از لحاظ آرامش قلبی کاملاً آرام بوده است، زیرا خداوند در آن حالی که ایشان یار و یاوری نداشتند، سکینه ای بر قلب ایشان نازل فرمود تا احساس نگرانی نداشته باشند.

وی تأکید کرد: طبق اسناد و لطایف ادبی آیه مذکور، این آیه شریفه هیچگونه دلالتی بر مدح همراه پیامبر اکرم(ص) در غار ندارد؛ ما شیعیان آیه ها را بدون پیش داوری بحث می کنیم و به نظریه های مخالف خود توهین نمی کنیم، اما علمای سایر مذاهب در تفاسیر خود شیعیان را با الفاظ ناپسند محکوم به هذیان گویی می کنند.

حضرت آیت الله سبحانی با اشاره به آیه 41 سوره توبه گفت: یکی از اعجاز قرآن کریم این است که کلمات حکیمانه بسیاری در آن به کار رفته است؛ به عنوان مثال واژه «جهاد» نشانگر آن است که انبیای الهی برای قتال و کشتار نیامده اند، بلکه می خواهند شرک و بت پرستی و طاغوت را سرنگون و خداپرستی را ترویج کنند.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در پایان با تأکید براینکه دشمنان با استفاده از ظرفیت فضای مجازی مبانی دینی را تضعیف می کنند، یادآور شد: متأسفانه امروزه شیاطین در رسانه های مجازی حضور دارند و در آن سخن می گویند، مسؤولان باید این ظرفیت را از دست شیاطین درآورده و توطئه هایشان را خنثی سازند./841/پ201/ق

حسین ثالث موید
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۲
به نام خدا
موضوع: درخواست نظارت و کنترل فضای مجازی
سلام علیکم
امام خامنه‌ای در ۱۷ اسفند ماه ۱۳۹۰طی حکمی اعلام فرمودند که گسترش فزاینده ی فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکه‌ی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایه‌گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامه‌ریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیب‌های ناشی از آن اقتضا می کند که نقطه‌ی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آید. به این مناسبت دستور تشکیل شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور را صادر فرموده و اعضای حقوقی آن را رئیس جمهور(رئیس شورای عالی)، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه ی قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تعیین نمودند. هم چنین از این شورا خواستند تا مرکزی به نام مرکز ملّی فضای مجازی کشور جهت اشراف کامل و به روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیم‌گیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه کشور با این موضوع از حیث سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح ایجاد نماید و کلیه دستگاههای کشور را موظف به همکاری همه جانبه با این مرکز نمودند.
ایشان در دیدار با معلمان و فرهنگیان در 13/2/1395 وزارت ارتباطات را نیز یکی دیگر از دستگاه‌های مسئول در زمینه‌ی تربیت نسل آینده برشمردند و با اشاره به گستردگی فضای مجازی و سرعت روزافزون تحولات در این عرصه و ارتباط مستمر جوانان با فضای مجازی خاطرنشان کردند: کسی مخالف استفاده از فضای مجازی نیست بلکه موضوع اصلی این است که در چنین عرصه‌ای که لغزشگاه است باید زمینه‌ی استفاده‌ی صحیح فراهم شود نه آنکه فضای مجازی به‌صورت رها و غیر قابل کنترل باشد. رهبر انقلاب اسلامی با گلایه از وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی گفتند: کسی به‌دنبال بستن فضای مجازی نیست؛ زیرا این کار عاقلانه نیست اما چرا هنگامی که کشورهای دیگر برای حفاظت از فرهنگ خود، در استفاده از فضای مجازی چارچوب‌هایی قرار می‌دهند، ما فضای مجازی را رها کرده‌ایم؟
همچنین در دیدار با جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی در 8/2/1398 به مسأله امنیت فضای مجازی اشاره کرده و فرمودند: امروز فضای مجازی در زندگی مردم، دیگر مثل پنج سال پیش و ده سال پیش نیست؛ گسترش فضای مجازی یک گسترش بسیار وسیع و عظیمی است. خب، این فضای مجازی منافعی دارد، امکاناتی دارد، خطراتی هم دارد، خطرات بزرگی هم دارد. اگر چنانچه این فضا ناامن باشد برای مردم، ضررش را مردم میبَرند. شما خب -حالا پلیس فتا و مانند اینها هم که هست، کارهایی میکنید- در این زمینه میتوانید به معنای واقعی کلمه، به‌ طور جدّی وارد بشوید و کار کنید که آن وقت، همکاری شما با قوه‌ی قضائیّه، مهم است. ما بیشتر از خیلی از کشورها، دشمن داریم؛ دشمن هم راه‌های نفوذ را پیدا میکند و یکی از راه‌های نفوذ، همین مسئله‌ی فضای مجازی است. شما هم میتوانید نقش ایفا کنید، نقش مهمّی میتوانید ایفا کنید؛ در این مسئله به ‌طور کامل، به صورت جدّی وارد بشوید.
اکنون با وجود تمام این پیش بینی ها و تذکرات مکرر امام خامنه ای متأسفانه شاهد موارد زیر در فضای مجازی هستیم که بیش از همه جوانان این کشور را در معرض آسیب های جدی قرار داده است:
1- انواع تبلیغات سود جویانه با سوءاستفاده از جاذبه های زنان بدحجاب و بی حجاب و برخی سلبریتی های هنرمندنما با ترویج فرهنگ لاابالی گری و اشرافی گری غربی
2- ترغیب افراد به کسب در آمدهای باد آورده و حرام با انجام کارهای مخرب و غیر مولد در جهت تأمین منافع دشمنان با حمایت های مالی از طرف ایشان
3- نشر انواع دروغ ها و شایعه ها بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، اسلام ناب محمدی و ولایت فقیه
4- القاء انواع شبهات اعتقادی به منظور سست کردن پایه های ایمانی
5- ترویج مفاسد اخلاقی در سایت های مستهجن به منظور تخریب بنیان خانواده
6- گسترش مبانی فکری اسلام آمریکایی مبتنی بر لیبرال دموکراسی غربی
لذا از رئیس جمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه ی قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس مرکز ملّی فضای مجازی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده ی نیروی انتظامی و همه ی مسئولین سایتها و شبکه های اجتماعی و سایر مسئولین مربوطه می خواهیم با نظارت کامل بر فضای مجازی و کنترل و فیلترینگ مناسب، این فضا را برای همه به ویژه نسل جوان امن نموده و از کلیه ی مظاهر شیطانی پاکسازی نمایند.
0
0