یادداشت؛
سر دشمن را درون کشور به سنگ بکوبید
راه مقابله با دشمن، پذیرفتن شرایط تحمیلی آن نیست. راه مقابله با دشمن به تعبیر رهبر انقلاب، ارتقاء قدرت بازدارندگی با اتکاء به توانمندیهای داخلی است.
به گزارش خبرگزاری رسا، روزنامه کیهان در یادداشتی به قلم ابراهیم کارخانهای با موضوع ناکارآمدی برخی مسؤولان کشور در حوزههای سیاسی و اقتصادی آورده است:
۱- برخی در حوزههای سیاسی و اقتصادی برای مقابله با دشمن دائماً عبارت «اجازه نمیدهیم» را تکرار میکنند! این حرف در حوزه نظامی درست است، ولی طرف مقابل در حوزه اقتصادی هر غلطی دلش میخواهد انجام میدهد. بعد که کشور در شرایط انتخاب بین بد و بدتر قرار گرفت در صدد پذیرش شرایط بدی که دشمن طراحی کرده است بر میآیند و نیروهای منتقد و دلسوز را هم متهم به عدم درک شرایط سیاسی و اقتصادی موجود میکنند!
اتفاقی که در برجام افتاد و یا سناریویی که در FATF در جریان است! دولت میبایست با تمام توان از اقداماتی که اجازه آن در دست خود او است از جمله مقابله با گرانی لجام گسیخته که بخش اعظم آن حاصل فقدان نظارت است استفاده کند و مواردی را که در حیطه اختیار دشمن است با ارتقاءقدرت بازدارندگی؛ امکان هر نوع توطئه را از دشمن سلب نماید.
۲- برخی درصددند تا سرمایههایی را که ملت طی سالها برای آن خون دلها خوردهاند را یکی پس از دیگری مورد معامله قرار دهند. کاش حاصل تلاشهای خود را معامله میکردند نه دستاوردهای نظام اسلامی را که طی چند دهه کار و تلاش نخبگان و جهادگران ملت بهدست آمده است! آنان که دیروز برنامه هستهای را به بهای تقریبا هیچ معامله کردند؛ امروز در صدد معامله بر سر اقتصاد کشور با FATF بر آمدهاند.
بدون شک دشمن پس از موفقیت در این معامله گام بعدی را برای تسلط بر سنگرهای بعدی بر خواهد داشت. این در حالی است که راه مقابله با دشمن، پذیرفتن شرایط تحمیلی دشمن نیست بلکه همانگونه که رهبر حکیم و هوشیار انقلاب فرمودند ارتقاء قدرت بازدارندگی و کور کردن چشم طمع دشمن با اتکاء به توانمندیهای داخلی است والا پایانی بر بهانهها و زیاده خواهیهای دشمن متصور نیست.
۳- دستگاه سیاسی و دیپلماسی دیدهبان مرزهای سیاسی کشور در مقابله با تهاجمات برنامهریزیشده دشمن است. انسجام و استحکام این دستگاه یک ضرورت حتمی است. بدون شک دریافت پیامهای
ضد و نقیض و بعضاً از موضع ضعف از سوی این دستگاه آن هم در خط مقدم بر جسارت دشمن در حمله به بنیانهای سیاسی و اقتصادی کشور خواهد افزود.
موضعگیری مذبذب و منفعلانه در جریان توافق برجام که یکبار آن را خورشید تابان، معجزه قرن و صبح بدون تحریم و... مینامند و بار دیگر بیماری بستری در ICU، دستاوردی تقریبا هیچ و امروز به قول آقای عراقچی دستاوردی «تقریباً صفر» اعلام میشود حکایت از عدم انسجام در این دستگاه مهم سیاسی دارد! اینکه وزیر محترم امور خارجه در حالی که به علت تروریست نامیدن سپاه قاطعانه در برابر آمریکا موضعگیری میکند و به ناگاه در سرزمین دشمن، دم از مذاکره برای تبادل زندانیان میزند با کدام منطق سیاسی قابل توجیه است دشمن از آن موضع گیری سرسختانه و این موضع گیری منفعلانه چه برداشتی خواهد کرد!
۴- در حالی که دشمن با تمام توان در عرصههای سیاسی و اقتصادی و فضای مجازی در برابر نظام اسلامی آرایش جنگی گرفته است و جبهههای جنگ را به هزاران کیلومتر آن سوی مرزهای خود کشانیده است آیا نباید فرماندهان جبهه خودی به فرموده رهبر هوشمند و حکیم انقلاب در این عرصهها آرایش جنگی به خود بگیرند و با طراحی عملیاتهای پیدرپی نقشههای دشمن را در داخل و خارج یکی پس از دیگری نقش بر آب سازند! آیا در حالی که دشمن استحکامات اقتصادی کشور را هدف قرار داده است تنها با شعار نمیگذاریم! اجازه نمیدهیم! آنها را بر سر عقل میآوریم! و یا سر آنها را به سنگ میکوبیم! آیا کفایت میکند؟! آیا برای مقابله با دشمن نخست نباید سر دشمن را در درون کشور به علت عدم نظارت و مقابله با گرانی لجام گسیخته بر سنگ کوبید! اگر مقابله با جنگ اقتصادی دشمن در آن سوی مرزها کار مشکلی است؛ مقابله با جنگ اقتصادی در درون کشور که اجازهاش در دست دولت است کار مشکلی نخواهد بود.
در حالی که با برگرداندن دهها هزار میلیارد تومان که به ناحق به جیب دیگران رفته است، بخش قابل توجهی از کمبود اعتبارات دولت جبران خواهد شد. چرا مسئولین همهاش شعار «باید» سر میدهند، چه کسی در کشور میبایست به این بایدها عمل کند! در حالی که دشمن در داخل کشور به کمک عوامل سودجوی داخلی و عمال خارجی جنگ گرانی به راه انداخته است، چرا با هماهنگی کلیه دستگاههای حاضر در میدان جنگ اقتصادی؛ عملیاتی منسجم و هماهنگ و برنامهریزی شده برای مقابله با آنها صورت نمیگیرد؟!
۵- در حالی که دشمن به صورت گسترده و در تلاشی فراگیر بر سر اقتصاد کشور آتش توپخانه میریزد آیا اقدام تک تیراندازی دستگاههای نظارتی پاسخ گوی تهاجم گسترده دشمن خواهد بود؟! چه کسی است که نداند این شیوه مقابله با دشمن آب در هاون کوبیدن است! مسئول مقابله با گرانی برنامهریزی شده دشمن در داخل کشور کیست؟! چرا وزارتخانههای خط مقدم جنگ برای مقابله با تهاجم دشمن برنامه عملیاتی طراحی و اجراء نمیکنند؟ چرا عزمی راسخ و برنامهای قوی در این وزارتخانهها طراحی و مدیریت نمیشود؟ مگر اتاقهای کار این مدیران نباید اتاق فرماندهی جنگ علیه دشمن باشد؟ چرا صدای مقابله با دشمن در این دستگاهها به گوش نمیرسد؟ چرا قوانین فرسوده که زمان کارآمدی آنها سپری شده است تغییر نمیکند؟ چرا جزاء ارتکاب به گرانفروشی دارو به نحوی شرمآور تا پنج هزار تومان است؟ (قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی ماده ۱۹)؟!
چرا قوانین ناکارآمد سازمان تعزیرات حکومتی در جهت بازدارندگی تغییر نمیکند. منافع چه کسانی با تصویب قوانین قوی و کارآمد به خطر میافتد؟ نظام اسلامی تا کی باید تاوان بیکفایتی مدیران ناکارآمد را بپردازد؟!
۶- چرا دائماً مدیران اعلام میکنند ما «با کمک مردم» (که حرف به حقی است) مشکلات را حل خواهیم کرد، ولی برای کمک مردم به دولت برنامهای ارائه نمیشود؟! مگر با سخنرانی میشود مشکلات کشور را حل کرد! مگر نه این است که حل مشکلات کشور برنامه، تدبیر، شجاعت و قاطعیت میطلبد؟ چرا مدیران آنچه را که میگویند عمل نمیکنند؟! مسئول این پرگوییها و کم کاریها کیست؟! مگر نه اینکه در جنگ با دشمن، قوی ترینها باید به فرماندهی انتخاب شوند؛ آیا در دستگاهها، قویترینها به فرماندهی انتخاب شدهاند؟! در حالی که یک فرمانده قوی یک لشگر را سازماندهی و آماده رزم میکند، چرا وزارتخانههای در خط مقدم نبرد اقتصادی، آمادگی رزمی و جدی برای مقابله با توطئههای دشمن از خود نشان نمیدهند؟! چرا مدیریتهای ضعیف و سهل انگار مورد مواخذه قرار نمیگیرند و نظارتی برعملکرد آنها اعمال نمیشود؟! چرا در کارها قاطعیت نیست؟! چرا هزینه تخلف و جرم در کشور پایین است؟! دشمن با چه زبانی بگوید که تمام توان خود را بهکار گرفته که در داخل کشور ایجاد نارضایتی کند چرا مسئولین تمام توان کشور را برای مقابله با دشمن و جلب رضایت مردم بهکار نمیگیرند؟!
۷- در حالی که هدف دولت از صادرات، بالا بردن بنیه درآمد ارزی کشور است چرا قاطعانه برای بازگشت ارز حاصل از صادرات به خزانه دولت، برنامهریزی عملیاتی صورت نمیگیرد؟ در حالی که صادرات کالا از سر سفره مردم منجر به گرانی کالا میشود چرا با عدم قاطعیت در برگشت ارز، ظلم مضاعف بر مردم تحمیل میشود و سود مضاعف به جیب سوداگران میرود؟! چرا متجاوزان به ۱۸ میلیارد دلار سرمایه ارز کشور فراموش شدند؟! چرا در صادرات و واردات برنامهریزی منسجم و نظارتی هدفمند صورت نمیگیرد و... دهها چرای دیگر!
۸- بدون شک علیرغم این همه، با توجه به سرمایه عظیم مادی و معنوی کشور امکانات لازم برای ساماندهی اقتصادی و ارتقاء قدرت باز دارندگی و کور نمودن چشم طمع دشمن در درون کشور کاملا فراهم است. فقط هدفمندی، برنامهریزی، شجاعت، قاطعیت، اجراء و نظارتی قوی برپایه مدیریت جهادی و انقلابی میطلبد. /۱۰۱/۹۶۹/م
منبع: کیهان
ارسال نظرات