«درآمدی به فلسفه دین» ترجمه و منتشر شد
به گزارش خبرگزاری رسا، کتاب درآمدی به فلسفه دین تحقیق گستردهای است راجع به موضوعاتی که در صدر مباحث رایج در فلسفه معاصر دین قرار دارند.
در این کتاب مهمترین آرا و براهین فیلسوفان گذشته و حال بررسی و تحلیل میشوند.
کتاب به همه مباحث محوری مطرح در این حوزه میپردازد که از آن جمله است: انسجام درونی اوصاف خداوند، براهین الهیات توحیدی و نیز استدلالهای حامی بیخدایی، ایمان و عقل، دین و اخلاق، معجزات، اختیار بشر و مشیت الهی، علم و دین، و جاودانگی. بهعلاوه، در آن راجع به موضوعات بسیار مهم دیگری هم بحث میشود که آثار مشابه غالباً از آنها غفلت میورزند؛ ازجمله: برهان اختفا در اثبات بیخدایی، انسجام درونی آموزههای تثلیث و تجسد، و نسبت میان دین و علم و سیاست.
دانشجویان دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد فلسفه و فلسفهی دین این اثر را مصاحب ارزشمندی برای خود خواهند یافت.
فهرست کتاب عبارت است از: سپاسگزاری مترجم، مقدمه، بخش اول: ماهیت خداوند، اوصاف خدا: بی نیازی، خیریت و قدرت، اوصاف خداوند: ابدیت، علم و مشیت، خداوند: سه گانه و متجسد، بخش دوم: عقلانیت باور دینی، ایمان و عقلانیت، براهین خداشناسی، براهین علیه خداباوری، بخش سوم: علم، اخلاق و جاودانگی دین و علم، دین، اخلاق و سیاست، ذهن، جسم و جاودانگی.
نویسنده در بخشی از مقدمه کتاب آورده است: در این کتاب میکوشیم میان مباحث مربوط به آن پرسشهای محوری همیشکی و سؤالاتی که به تازگی در افق فکری فلاسفه در حال ظهور است موازنه برقرار کنیم، لذا هدف اثر حاضر این است که امکان فهم سنت دیرپای تأمل فلسفی در باب دین را برای دانشجویان فراهم آورد و در عین حال آنها را با جایگاه کنونی این رشته و خط سیر احتمالی آن در آینده نیز آشنا سازد.