۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۶
کد خبر: ۶۴۶۲۹۰

۵ سناریو درباره تعداد قربانیان کرونا در ایران تا خرداد ۹۹

۵ سناریو درباره تعداد قربانیان کرونا در ایران تا خرداد ۹۹
سناریوی اول بدون هیچ مداخله ای از سوی دولت است که می تواند باعث رشد نمایی تعداد مبتلایان و همچنین تعداد مرگ و میر به حدود 111 هزار نفر برسد.

به گزارش خبرگزاري رسا، پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام درباره ۵ سناریو مدیریتی برای مقابله با کرونا و تعداد قربانیان آن تا خرداد ماه سال جاری نوشت که به شرح زیر است.

اول: بدون هیچ مداخله ای از سوی دولت که می تواند باعث رشد نمایی تعداد مبتلایان و همچنین تعداد مرگ و میر به حدود 111 هزار نفر برسد.

دوم: صرفا اطلاع رسانی و آگاهی عمومی نسبت به موضوع؛ باز هم رشد نمایی مرگ و میر 33 هزار نفری را نشان می دهد.

سوم: مداخله حداقلی دولت که  از طریق آموزش و اطلاع رسانی؛ نرخ مرگ و میر تا 17600 نفر است.

چهارم: مداخله متوسط دولت شامل فاصله گذاری اجتماعی، تعطیلی و رویدادهای ورزشی، فرهنگی و اجتماعات مذهبی و مدارس، دانشگاه‌ها و محدودیت جابه‌جایی و تردد افراد؛ کاهش فوتی‌ها را به 11 هزار نفر می‌رساند.

پنجم: مداخله سطح بالا و شدید دولت که شامل اقدامات سناریو چهارم و مداخلاتی مانند ممانعت از جابه‌جایی‌های درون و برون شهری، قرنطینه شهرها و ایزوله کردن افراد مشکوک که نرخ مرگ‌میر را به حدود 7700 نفر می‌رساند./1360/

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۱
۷ نکته حیاتی درباره از میان‌بردن ویروس کرونا


ویروس ارگانیسم زنده نیست ، بلکه یک مولکول پروتئین است که با یک لایه چربی پوشانده شده و اگر از راه سلول‌های مخاطی چشم، بینی یا دهان جذب شود، کد ژنتیکی‌اش را تغییر می‌دهد؛ یعنی جهش می‌کند و این سلول‌های بدن را به سلول‌های متجاوز بدل می‌‌کند.
چون ویروس، ارگانیسم زنده نیست و مولکول پروتئین است، کشته نمی‌شود؛ اما به تنهایی، فرومی‌پاشد و می‌پوسد.
زمان فروپاشی ویروس هم به دما، رطوبت و نوع ماده‌ای که در آن قرار دارد، بستگی دارد.

ویروس‌ها بسیار شکننده‌اند. تنها چیزی که از آن‌ها نگهبانی می‌کند یک لایه خارجی چربی است. بنابراین صابون یا مواد شوینده بهترین راه از میان‌بردن‌شان است.؛ زیرا چربی را کاهش می دهند و برای ایجاد کف بیش‌تر شست‌و‌شو را تا ۲۰ثانیه ادامه دهید.
با حل کردن لایه چربی، مولکول پروتئین به تنهایی تجزیه می‌شود. گرما چربی را ذوب می کند. پس؛‌ استفاده از آب بالاتر از ۲۵درجه سانتی‌گراد برای شستن دست ها، لباس‌ها و همه‌چیز خوب است.

الکل یا هر نوع مخلوط الکلی بیش از ۶۵درصد چربی‌ها را حل می‌کند‌؛ علی‌الخصوص لایه چربی خارجی ویروس.
مخلوطی‌که با یک‌قسمت سفید‌کننده یا وایتکس و پنج‌قسمت آب درست شده‌باشد، پروتئین ویروس را حل می‌کند و می‌شکند.
پس‌از صابون، الکل و کلر؛ آب‌اکسیژنه هم به حل‌شدن و نابودی پروتئین ویروس کمک می کند؛ اما حواس‌تان باشد که شاید به پوست آسیب بزند.
اگر دست‌تان با شست‌وشوی زیاد خشک شده از مرطوب‌کننده استفاده کنید.؛ ویروس می‌تواند در تِرِک‌های ریز و بسیار ریز پنهان شود. هرچه مرطوب‌کننده ضخیم‌تر باشد، بهتر است.

بدانید که؛ ویروس‌ها با موادضدباکتری مثل آنتی‌بیوتیک‌ها کشته نمی‌شوند.
هرگز لباس، بشقاب یا پارچه استفاده‌شده یا نشده را تکان ندهید.
ویروس فقط بین سه‌ساعت روی پارچه و مواد متخلخل؛ چهارساعت روی مس و چوب؛ ۲۴ساعت روی مقوا؛ ۴۲ساعت روی فلز و ۷۲ساعت روی پلاستیک زنده می‌ماند.
اگر این‌ها را تکان دهید یا گردشان را بگیرید، مولکول‌های ویروس حداکثر سه‌ساعت در هوا شناور می‌شوند و می‌توانند در بینی‌تان جای بگیرند.

مولکول‌های ویروس در سرما؛ و در سیستم‌های تهویه خانه‌ها و خودروها خوب زنده می‌مانند.
آن‌ها برای پای‌داری بیش‌تر، به تاریکی و رطوبت نیاز دارند. بنابراین ، محیط های کم‌آب و خشک، گرم و روشن سریع‌تر ویروس‌ها را ویران می‌کنند.
اشعه ماوراء بنفش پروتئین ویروس را تجزیه می کند و مثلا برای ضد‌عفونی‌کردن و استفاده دوباره از ماسک مناسب است.
البته مراقب باشید ، این اشعه یه چین‌و‌چروک و سرطان پوست می‌انجامد.
0
0