مهاجر الی الله چه پاداشی می گیرد؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان استاد حوزه علمیه، همزمان با روز تاسوعای حسینی در ورزشگاه آیتالله سعیدی به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: کاروان بینظیر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در پنج حقیقت به اوج کمال رسیده بودند برای همین آن بزرگواران درس موعظه و عبرت شدند.
وی افزود: همه زنان و مردان عالم میتوانند وجود خودشان را با این پنج حقیقت عجین کنند و این پنج حقیقت که خداوند از انسانها خواسته شامل معرفت، عبادت، هجرت، سبقت و سرعت میشود.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان کسب معرفت را امری واجب دانست و عنوان کرد: طلب معرفت عبادت است، مقصود از کسب معرفت به دست آوردن مشعل نور برای دیدن حقایق الهی است، آدمی بهواسطه معرفتی که به خداوند متعال پیدا میکند متدین میشود.
استاد حوزه علمیه بابیان اینکه قرآن کریم وجود آدمی را نورانی میکند، اظهار داشت: اگر کسی قرآن کریم را بهاندازه ظرفیت وجودی خودش بشناسد میتواند از نورانیت قرآن کریم بهره ببرد، امام علی(ع) میفرمایند: قرآن کریم همه اخبار آینده و گذشته را در اختیار انسان میگذارد و داروی بیماریهای درونی است؛ قرآن کریم همه زندگی انسان را نظام و سروسامان میبخشد.
وی درباره عبادت، گفت: حقیقت عبادت در لا اله الا الله خلاصه میشود و مراد نفی همه معبودهای باطل و وابسته شدن به معبود حق است.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان در خصوص هجرت، ابراز کرد: رسولالله(ص) در تعریف مسلمان، مومن و مهاجر بودن میفرمایند: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از قدرت او شر نبینند، همچنین مؤمن کسی است که یک ملت او را نسبت به مال و جانشان امین ببینند و آخر مهاجر کسی است که از ظلمت درونی به نور سفر کند.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: خداوند متعال میفرماید برای مهاجر الی الله چیزی آماده کردهام که چشمی تابهحال آن را ندیده، گوشی توصیف آن را نشنیده و در خیال کسی خطور نکرده است، من متناسب با عمل آنان اجر نمیدهم بلکه از خودم به آنان پاداش خواهم داد.
وی با اشاره به اینکه چشم خدابین چشمی است که گناه نکرده باشد، اظهار داشت: نگاه به نامحرم مانع خدابین شدن چشم میشود؛ کسانی که سالم و پاک زندگی میکنند مورد رحمت و مغفرت الهی قرار میگیرند.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان بابیان اینکه خداوند آمرزنده و مهربان است، خاطرنشان کرد: در روز قیامت مؤمنان به اسلام مورد شفاعت امام حسین(ع) قرار میگیرند./813/پ202/ب1