نشست هم اندیشی همایش ملی«کتابخانههای عمومی و کسبوکارهای کوچک» برگزار شد
مهدی توکلیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قم در ابتدای این نشست گفت: مشارکت، همدلی و هم افزایی دانشگاه قم به عنوان یکی از بزرگترین و اثرگذار ترین دانشگاه های استان با ظرفیت ویژه گروه علم اطلاعات و دانش شناسی که با حضور اساتید باسابقه و بادانش خدمات زیادی را به استان انجام داده اند در همایش بینالمللی «کتابخانههای عمومی و کسبوکارهای کوچک» ارزشمند خواهد بود.
وی در ادامه افزود: امروزه کتابخانه های عمومی در تلاش هستند تا به عنوان پایگاه های اجتماعی، فرهنگی و آموزشی نقش آفرینی داشته باشند که در همین راستا، معرفی و ترویج کسب و کار های خانگی و استارتاپ های دانشجویی به مردم و کمک به رونق کسب و کارها می تواند این نقش آفرینی را تقویت کند.
میزبانی دانشگاه قم از پیش نشست های تخصصی همایش «کتابخانههای عمومی و کسبوکارهای کوچک»
سعید فراهانی راد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم نیز در این نشست با استقبال از هم افزایی دانشگاه قم در این همایش ابراز داشت: دانشگاه قم این آمادگی را دارد که علاوه بر همراهی در اطلاع رسانی و معرفی این همایش بین المللی به دانشجویان، اساتید و پژوهشگران در جهت ارسال ایده ها و تجربیات، میزبانی پیش نشست های علمی و تخصصی در این حوزه را نیز به عهده بگیرد.
نقش برگزاری همایش های علمی در تقویت مبانی نظری و دانش افزایی حرفه مندان
علی احسانی، مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه نیز گفت: برگزاری همایش های علمی در سطح بین المللی می تواند در تقویت مبانی نظری و دانش افزایی حرفه مندان اهمیت به سزایی داشته باشد و دانشگاه قم نیز تلاش می کند با اطلاع رسانی و برگزاری پیش نشست های تخصصی حمایت خود را از این همایش انجام دهد.
مشارکت دانشجویان و اساتید گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه قم در تولیدات علمی همایش
در ادامه این نشست، مهدی محمدی، مدیر کتابخانه مرکزی دانشگاه قم و عضو هیئت علمی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی نیز گفت: گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه قم در بیش از 20 سال گذشته در راستای تقویت علمی و تربیت نیرو های متخصص کتابدار تلاش کرده است که امروزه شاهد فعالیت بسیاری از این کتابداران در کتابخانه های عمومی نیز هستیم؛ در حال حاضر نیز بیش از 200 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته علم اطلاعات و دانش شناسی در این دانشگاه در حال فعالیت هستند که می توانند در حوزه ارسال مقاله و فعالیت های پژوهشی در این همایش نقش آفرینی داشته باشند.
محمدی در ادامه تصریح کرد: علاوه بر برگزاری پیش نشست های تخصصی در حوزه کتابخانه های عمومی و کسب و کار های کوچک، این آمادگی را داریم که در زمینه تهیه کتابشناسی در این حوزه نیز همراهی لازم را داشته باشیم.
پیشنهاد برگزاری بخش ایده ها و تجربیات خلاقانه و نمایشگاه دستاورد ها در حاشیه همایش
جعفرعبادالله، مدیر پژوهش دانشکده ادبیات و علوم انسانی و عضو هیئت علمی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی نیز در پایان این نشست با تاکید بر حمایت معنوی دانشگاه قم از همایش بینالمللی «کتابخانههای عمومی و کسبوکارهای کوچک» گفت: پیشنهاد می کنم در برگزاری این همایش، بخش ایده های کتابداران نیز به عنوان یکی از نشست ها و برگزاری نمایشگاهی از دستاورد های این حوزه نیز در نظر گرفته شود.