ایشان با بیان اینکه تشکیل یک نهاد در حوزه خانواده ضرورت دارد افزود: اگر قرار باشد در حوزه خانواده وزارتخانه و یا نهادی تشکیل شود باید فکر بشود که سهم مردم و دولت هرکدام به چه اندازه است.
عضو هیئتعلمی پژوهشکده زن و خانواده وجود بوروکراسی را یکی از مشکلات وزارتخانهها دانست و افزود: معمولاً نهادهای مردمی کمترین سهم را در ارتباط با بروکراسی وزارتخانهای دارند.
این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: با تشکیل وزارت خانواده علاوه بر نگرانی از توجه به دولتها و بحثهای سیاسی، بیم دیگری نیز وجود دارد و آن مباحث بودجهای است که ممکن است درصد قابلتوجهی از سهم بودجهها در یک اراده تجمیع شود و بقیه بخشهای مهم رها شود.
ایشان در ادامه افزود: اگر میخواهیم وزارت خانواده داشته باشیم، باید حواسمان باشد و برای اینها همفکری کنیم و این مسئله، مسئلهی مهمی است. قطعاً شما وقتی میگویید یک کاری دولتی شود، به این معنا نیست که بخش غیردولتی یا مردمی نادیده گرفته شود؛ بنابراین نمیتوان اینطوری قضاوت کرد که اگر دولتی یا مردمی کنیم بهتر است و به نظرم اینها باهم تعارض ندارند.
علاسوند تصریح کرد: تردیدی در نیاز به وجود یک نهاد نداریم ولی وقتی ما به این میرسیم که یک ساختاری نیاز داریم، باید پول و قدرت سیاسی بیشتری داشته باشیم، ضمن اینکه نوشتن برخی مسائل و مدلها روی کاغذ خوب است ولی در اجرا باید ربط سازمانی این نهادها مشخص شود و گرنه تورم نهادها و فرمها مشکلات بیشتری ایجاد خواهد کرد.
این فعال حوزه خانواده افزود: در صورت تشکیل وزارتخانه و یا نهاد باید تمام جوانب آن در نظر گرفته شود تا به سرنوشت نهادهای ماقبل تبدیل نشود.