ارسال ۴۰ ایده در موضوع عفاف و حجاب به رویداد ایده پردازی روشنا
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، آیین اختتامیه رویداد ملی ایده پردازی روشنا با حضور حجت الاسلام نیک بین عضو کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، سرکار خانم دکتر مریم اردبیلی مدیر کل زنان و خانواده شهرداری تهران، عاطفه خادمی مشاور اجتماعی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی از مدیران شهرداری تهران و اصحاب رسانه برگزار شد.
حجت الاسلام نیک بین، عضو کمسیون فرهنگی مجلس در اختتامیه رویداد ایده پردازی روشنا، با بیان لزوم ورود ایدههای جدید در موضوع عفاف و حجاب عنوان کرد: لازم است ورود ما به مسائل اجتماعی ورود دانش بنیانی باشد، چرا که ورود آزمایشی موجب هدر رفت فرصتها و انگیزهها میگردد که نتیجه آن را در برخی کارهای کلیشهای شاهد هستیم.
وی با بیان خاطره ای جالب از مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص مقایسه اعتکاف در زمان پهلوی و تقبیح سیاه نمایی وضعیت اعتقادی جوانان بعد از انقلاب اسلامی، گفت: در جلسهای که خدمت ایشان بودیم، برخی افراد در گزارشات خود، اقدام به سیاه نمایی در خصوص وضعیت اعتقادی جامعه کردند، که رهبری خاطره حضور در مسجد گوهرشاد مشهد و تعداد انگشت شمار حضار در این مراسم را یاد آور شدند.
حجت الاسلام نیک بین افزود: در مسئله حجاب مردها نیز همانند زنان مخاطب حجاب هستند، اما در تولیدات رسانهای به این موضوع توجه نمیشود.
وی برگزاری چنین رویدادهایی مبتنی بر خلاقیت و ایده محوری را ضروری دانست و ادامه برگزاری چنین رویدادهایی را خواستار شد.
مریم اردبیلی "مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران" نیز در این مراسم ضمن تقدیر از گروه فرهنگی رسانهای فادیا، انجام تجمعات این چنینی را مطابق نام این رویداد، روشنایی دانست و افزود: برگزاری چنین رویدادی علاوه بر ایجاد تعامل و شبکهسازی، دارای خروجیهایی امید بخش و کاربردی است و مجموعه اداره کل امور بانوان شهرداری تهران آمادگی خود را برای ادامه اینگونه رویداد اعلام می کند.
در ابتدای این مراسم مرتضی نظرزاده "دبیر کارگاه ایده پردازی روشنا" به بیان گزارشی از فرایند رویداد پرداخت و عنوان کرد: رویداد ایده پردازی تولیدات رسانهای روشنا، با موضوع عفاف و حجاب و در محورهای چهارگانه در ۲ مرحله برگزار گردید.
وی افزود: در مرحله اول، علاقه مندان، از سراسر کشور ایدههای خود را به دبیرخانه رویداد ارسال کردند که در مجموع ۴۰ ایده جمع آوری شد و در مرحله دوم، ۲۰ ایده برتر جهت حضور در کارگاه دعوت شدند.
مدیر گروه فرهنگی رسانهای فادیا، همچنین از برنامههای آموزشی در حوزه پرورش ایده خبر داد و بیان داشت: در این کارگاه خدمت اساتیدی چون، استاد امامقلی "مدیر کل حوزه هنری استان قزوین"، سرکار خانم کاظم بیگی "مدیر گروه زن و خانواده شبکه دوم سیما" و خانم مونا اورعی از "تهیه کنندگان و مجریان صدا وسیما" بودیم که در یک فضای تعاملی افراد ایدههای خود را به طرحهایی کامل، جهت ارائه به نهادهای متولی تولیدات رسانهای، آماده کردند.