وی افزود: 3200 مگاوات نسبت به سال گذشته افزایش تقاضای مصرف داشتهایم و رشد 7درصدی از ابتدای خرداد تاکنون را تجربه کردهایم و این درحالی است که طی 10ساله گذشته متوسط رشد مصرف برق در کشور کمتر از 4ونیم درصد بوده است.
سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: وزارت نیرو تمام تلاش خود را برای تأمین برق پایدار تمام بخشها بهکار بسته اما نیازمند همکاری مردم در مدیریت مصرف برق بهویژه در ساعتهای اوج مصرف است.
وی ادامه داد: اجرای طرح مدیریت مصرف برق هنوز ادامه دارد و تا انتهای شهریورماه اجرا خواهد شد و حتی مشترکان پرمصرف هم میتوانند با شرکت در این طرح از پاداش بهرهمند شوند.
رجبی مشهدی با اعلام اینکه "بعد از تابستان سال گذشته در وزارت نیرو برنامهریزی دقیقی برای تأمین برق بخشهای مختلف و صنایع کشور با توجه به اینکه در سال رشد تولید هستیم انجام شده است"، گفت: صنایع را به سه بخش تقسیم کردیم بهطوری که برای صنایع کوچک و کارگاهها که 92 درصد از مشترکان صنعتی کشور را تشکیل میدهند هیچ محدودیتی برای تأمین برقشان اعمال نمیشود.
وی ادامه داد: صنایع متوسط بخش دیگری هستند که در شهرکهای صنعتی فعالیت میکنند و یک نیمروز در هفته شامل محدودیت مصرف میشوند و در شش و نیم روز باقیمانده میتوانند مصرف کافی داشته باشند و اگر واحد صنعتی خارج از شهرک باشد نیز چنین شرایطی دارد؛ برای صنایع بزرگ هم که 300 واحد هستند یک برنامه با وزارت صمت در نظر گرفتهایم که مشکلی از لحاظ چرخه بازار و زنجیره تولید نداشته باشند.
رجبی مشهدی تصریح کرد: خوشبختانه این برنامه در حال اجراست و امسال از ابتدای دوره مدیریت مصرف برق که از ابتدای خرداد ماه آغاز شده است، نسبت به سال گذشته 14درصد انرژی بیشتری به صنایع بزرگ تحویل دادیم و صنایع فولادی که 50 درصد برق بیشتری مصرف میکنند 17 درصد انرژی بیشتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته تحویل گرفتهاند.
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه "حدود یکهزار شهرک صنعتی داریم و هر کدام بر اساس جدول و برنامه خاص خود تأمین برق میشوند"، افزود: طول شبکه برق کشور یک میلیون کیلومتر است که بهلحاظ اندازه ظرفیت تولید و شبکه از جمله کشورهای بزرگ محسوب میشویم و گاهی اوقات احتمال حادثه بهروی شبکه وجود دارد که همکاران ما بهسرعت رسیدگی و مشکل را برطرف میکنند.
وی در پایان افزود: امیدواریم با همکاری همه مردم و مشترکان عزیز از تابستان گرم امسال با کمترین مشکل عبور کنیم.