۰۸ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۴
کد خبر: ۷۳۹۶۰
رییس سازمان بسیج اصناف:

سخنان مقام معظم رهبری در حوادث اخیر به زودی در کتاب با ولایت تا نهایت منتشر می شود

خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان بسیج اصناف گفت: کتابی با عنوان «با ولایت تا نهایت» در حال چاپ است که در آن مباحث و سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد حوادث اخیر گردآوری شده است.
مجيد مشايخي رييس سازمان بسيج اصناف كشور 

سردار مجید مشایخی، رییس سازمان بسیج اصناف در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا به سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد کوتاهی برخی خواص مبنی بر موضع‌گیری صریح نسبت به حوادث پس از انتخابات اشاره کرد و گفت: مشخص نشدن موضع صریح برخی خواص درباره حوادث پس از انتخابات با اهداف نظام اسلامی و معیارهای قانون اساسی مغایرت داشت.

 

وی با بیان این‌که خواص باید به دنبال خدمت رسانی و تلاش برای پیشرفت اهداف انقلاب اسلامی و نهادینه کردن آن باشند، افزود: برخی خواص پس از انتخابات به درستی روشنگری نکردند، جایی که باید سخن نگفتند و جایی که باید سکوت نکردند.

 

رییس سازمان بسیج اصناف کشور خاطرنشان کرد: حضور 85 درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری یک حماسه بود و دشمن تصمیم داشت این حماسه را بشکند لذا با تمام تلاش ضربه زد و برخی از خواص را هم آلوده کرد.

 

مشایخی تصریح کرد: دشمنان انقلاب تا حدودی توانستند به خواسته خود برسند و آسیب هایی را نیز به کشور وارد کردند اما هوشیاری رهبر معظم انقلاب و ملت فهیم ایران، نظام اسلامی را از فتنه عظیمی نجات داد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بصیرت مدنظر رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: در این رابطه کتابی با عنوان «با ولایت تا نهایت» در حال چاپ است که در آن مباحث و سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد حوادث اخیر گردآوری شده است.

 

رییس سازمان بسیج اصناف کشور خاطرنشان کرد: بصیرت یعنی دیدمان را باز کرده، ولیّ زمانمان را بشناسیم و حق و باطل را با شاخصی که مقام عظمای ولایت مشخص کرده است به درستی تشخیص دهیم.

 

مشایخی با بیان این‌که روشن بینی مردم ایران در مقابل حوادث اخیر نوعی بصیرت بود، اضافه کرد: برای این‌که دوباره این تجربه تلخ تاریخی‌ تکرار نشود و دچار اشتباه نشویم لازم است شاخص ولایتمداری را گم نکنیم و کلاهی که سر مسلمانان صدر اسلام رفت، سرمان نرود.

 

رییس سازمان بسیج اصناف در این خصوص گفت: دست دشمنان انقلاب در حوادث پس از انتخابات و حوادث اخیر به روشنی مشخص است همان‌طور که حوادثی مانند شورایی کردن رهبری، اعتصاب نمایندگان مجلس ششم، جریان هجده تیر و ارتباط با خارج را طراحی و هدایت کرده بودند.

 

مشایخی با بیان این‌که بصیرت در ولایتمداری خلاصه شده است، خواستار رعایت شاخص ها و معیارهای انقلاب اسلامی و عدم شک و تردید در شناخت ولایت شد و گفت: ولایت راه حق است و اگر رهبر معظم انقلاب خود ولی فقیه نبود سینه چاک تر از همه برای دفاع از ولایت بود.

 

وی در پایان دفاع رزمندگان اسلام از جزایر مجنون و شملچه در زمان جنگ را یادآور شد و گفت: هیچ عقلی سلیمی در حفظ جزایر مجنون،‌ شلمچه و حرکت به سوی فاو فرمان نمی داد اما این تبعیت از ولایت بود که سبب ایستادگی رزمندگان اسلام و پاسداری از مرزهای ایران شد که ثمره اش را هم دیدیم. /920/ت302/ج

ارسال نظرات