وی در ادامه به انحرافات اندیشه وهابیت در توجه به مناسک و شعائر دینی اشاره نمود و اذعان داشت: اندیشه افراطی و انحرافی وهابیت در حرام دانستن توجه به شعائر الله و احترام به جایگاه والای نبی مکرم اسلام و مشرک دانستن والدین و… به نوعی اعلان‌جنگ علیه اسلام و پیامبر اعظم صلی‌الله علیه و آله نموده و با بیان و ادبیاتی دیگر این رویه را دنبال می‌کند.

آیت الله طبسی با تأکید بر این که وهابیت همچون بهائیت خارج از اسلام تعریف می‌گردد، اظهار داشت: بهایت جزء مسلمین تعریف نمی‌گردد و صرفاً جریانی انحرافی و تنها حزبی تروریستی است که فساد راه می‌اندازند و ریشه آنها به بریتانیا و رژیم صهیونیستی بر می‌گردد.

وی عدم جواز اقامه جشن‌ها را سنتی انحرافی و ندای گروهک تروریستی وهابیت در بوق بهائیت دانست و اظهار داشت: کتب علمای مسلمان به‌ویژه علمای اهل‌سنت مملو از اسنادی است که در آن حکایت از جشن‌های باشکوه نبوی در سرزمین‌های اسلامی دارد. کتاب «المواهب اللدنیة بالمنح المحمدیة» اثر احمد بن محمد القسطلانی که حدود ۶۰۰ سال پیش نگاشته شده، تأکید می‌کند که مسلمین از همان روز نخست ربیع‌الاول جشن‌های شادی ولادت رسول‌الله صلی‌الله علیه و آله را به پا می‌داشتند.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر افزود: در این کتاب آمده؛ مسلمانان در این ایام روزها ولیمه می‌دادند و سفره پهن می‌کردند و شب‌های ولادت پیامبر اعظم صلی‌الله علیه و اله در راه خدا صدقه می‌دادند؛ لباس‌های نو می‌پوشیدند و همه‌جا را چراغانی و جلسه مدح برپا می‌داشتند.

آیت الله طبسی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به روایتی از اظهار خوشحالی ابولهب در روز ولادت محمد مصطفی صلی‌الله علیه و آله و تخفیف عذابش در جهنم، اظهار داشت: قطعاً خداشناسانی که از امت نبی مکرم است و شب میلاد پیامبر اعظم صلی‌الله علیه و آله اظهار خوشحالی و در حد و توان خود با صدقه و ولیمه خوشحالی خود را بروز می‌دهد، قطعاً و بدون شک مورد رحمت الهی قرار خواهد گرفت و وارد بهشت خواهند شد.

وی با بیان این که اندیشه‌های انحرافی وهابیت در عدم پاسداشت و ممانعت در اجرای شعائر الله در مسیر قطع ارتباط امت با پیامبر تعریف می‌گردد، خاطرنشان ساخت: وهابیتی که در دوران سخت به امریکا متوسل می‌شود، امت اسلام را از توسل به نبی مکرم اسلام که سفارشی الهی است منع می‌کنند؛ قرآن کریم می‌فرماید؛ «وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا لِیُطَاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَلَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جَاءُوکک فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَاسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّابًا رَحِیمًا» [۱]… و اگر هنگامی که آنان بر خود ستم کردند به تو رجوع می‌کردند و از کردار خود به خدا توبه نموده و تو هم برای آنها استغفار می‌کردی و از خدا آمرزش می‌خواستی، در این حال البته خدا را توبه‌پذیر و مهربان می‌یافتند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش پایانی سخنان خود وهابیت را گروهی تروریست، فتنه‌گر و مفسد دانست و با بیان این که وهابیت غارت و کشتارهای زیادی در سرزمین‌های اسلامی راه‌انداختند، اظهار داشت: وهابیت سرشار از انحراف، فتنه‌انگیزی و فهم اشتباه از توحید است.