سخنرانان در ایام فاطمیه به تبیین مباحث «تحکیم خانواده» و «انس با قرآن» بپردازند
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین مومنی استاد حوزه علمیه قم در بیست و هفتمین نشست هماندیشی سخنرانان مرتبط با هیئت رزمندگان اسلام که در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) برگزار اظهار داشت: بعد از پیامبر گرامی اسلام شاهد ظهور دو مطلب در جهان اسلام هستیم که عبارتند از ظلم و جور؛ ظلم به معنای «وَضعُ الشی فی غیر ما وُضِع له» و جور یعنی «عدول از طریق حق و خارج شدن از صراط مستقیم» است.
وی افزود: اول ظلمی که در تاریخ شد، منع از نوشتن وصیت خاتم الانبیا صلی الله علیه و آله و سلم است و این بزرگترین جسارتی بود که به رسول گرامی اسلام شد. دومین ظلم، اجتماع در سقیفه بنی ساعده و ظلم سوم بیعت کردن با شخصی غیر از امیرالمومنین علیه السلام است.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به تلاش دشمنان اسلام و نظام اسلامی برای ایجاد تفرقه و اختلاف در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام به طور معمول از ۳ حربه تهدید، تطمیع و تهمت استفاده میکنند و باید حربه های دشمنان در جامعه تبیین شده و تذکرات و هشدارهای لازم به مخاطبان داده شود.
حجت الاسلام والمسلمین مومنی با اشاره به اهمیت بحث از تحکیم خانواده، پرداختن به مسائل خانواده در ایام فاطمیه از سوی سخنرانان و تریبون دارها را امری لازم و ضروری دانست.
وی در ادامه افزود: باید از سیره معصومان علیهم السلام در توجه به خانواده، توجه به همسر و توجه به تربیت فرزندان الگوبرداری شده و سیره و روش های تربیتی ائمه معصومان علیهم السلام به مردم جامعه تبیین و تشریح شود.
حجتالاسلام والمسلمین مومنی با اشاره به ضرورت مأنوس شدن افراد جامعه با قرآن کریم و توجه و التزام به خواندن و عمل کردن به این کتاب آسمانی، پرداختن به اهمیت و فواید مأنوس بودن با قرآن کریم از سوی سخنران در ایام فاطمیه را لازم و توجه به خواندن و عمل کردن به قرآن کریم را یکی از نشانه های مؤمنان عنوان کرد.