۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
کد خبر: ۷۴۶۶۶۸
یک متخصص زنان و زایمان:

۹۹ درصد مراجعین تعیین جنسیت نوزاد، پسر می‌خواهند

۹۹ درصد مراجعین تعیین جنسیت نوزاد، پسر می‌خواهند
یک متخصص زنان و زایمان با اشاره به امکان تعیین جنسیت جنین در کشور گفت: ۹۹ درصد مراجعین برای تعیین جنسیت جنین، پسر می‌خواهند.
 

به گزارش گروه جمعیت و تعالی خانواده، طراوت فاخری در گفت و گویی، با اشاره به امکان تعیین جنسیت جنین در کشور گفت: در حال حاضر از طریق انجام "میکرواینجکشن" می‌توان جنسیت جنین را تعیین کرد.

وی افزود: در این شیوه که البته هزینه آن بالاست و به روش آزمایشگاهی انجام می شود، در مرحله اول داروهایی تجویز شده و پس از مصرف آن، کار "تخمک کشی" انجام می‌شود و تخمک های خارج شده در محیط آزمایشگاهی با اسپرم‌ها لقاح می شوند و جنین شکل می گیرد.

وی افزود: درصورت تمایل به داشتن نوزاد دختر یا نوزاد پسر، جنین مربوط به پسر یا دختر وارد رحم مادر می شود و آن خانواده صاحب همان فرزندی می شوند که جنسیت دلخواه آنها را دارد.

فاخری در ادامه با اشاره به مشکلات این شیوه گفت: در وهله اول هزینه این روش بالاست و بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان هزینه دارد. همچنین شانس موفقیت در این روش ۳۰ درصد است، یعنی ۳۰ درصد از جنین هایی که وارد رحم مادران می شوند به مرحله حاملگی می رسد و فرزندی متولد می شود.

وی افزود: از طرفی این امکان وجود دارد که در مرحله تشکیل جنین در محیط آزمایشگاه، تمام جنین های تشکیل شده دختر و یا همگی پسر باشند و نشود از میان آنها جنسیت دلخواه والدین را انتخاب کرد.

فاخری گفت: همچنین این امکان هست که هیچ یک از تخمک ها و اسپرم ها با لقاح صورت گرفته جنین تشکیل ندهند که باز هم کار در این مرحله متوقف می شود، چون جنینی تشکیل نشده است.

فاخری با بیان اینکه این روش در بسیاری کشورها از جهات مختلف از جمله جنبه اخلاقی ممنوعیت دارد، گفت: استفاده از این شیوه ترکیب جمعیتی را دستخوش تغییرات خطرناکی می کند، بطور مثال با شیوه فعلی که ۹۹ درصد مراجعین به دنبال تولد نوزاد پسر هستند، در آینده جمعیت پسران به طرز فزاینده‌ای افزایش خواهد یافت که مشکلات و تبعات بسیاری به همراه دارد.

این متخصص زنان و زایمان گفت: در همین کرمانشاه ۹۹ درصد مراجعان به دنبال نوزاد پسر هستند و قطعا در ۱۰ تا ۲۰ سال آینده با سیل جمعیت پسران مواجه می شویم و در طرف مقابل جمعیت کمی از دختران را خواهیم داشت و این امر ترکیب جمعیتی استان را دستخوش تغییر و مشکلاتی کرده که یکی از آنها موضوع ازدواج است.

فاخری گفت: از این روش در برخی کشورها تنها برای پیشگیری از انتقال برخی بیماریهای خانوادگی که وابسته به جنس هستند استفاده می شود و باید در ایران هم استفاده از این روش محدود شود، چرا که تبعات گسترده ای دارد.

ارسال نظرات