حوزههای علمیه خواهران باید الگوی نقش آفرینی زن در خانواده باشد
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین فاضل مدیر حوزههای علمیه خواهران ضمن تبریک پیروزیهای چشمگیر نظام اسلامی و محور مقاومت، اظهار کرد: امام راحل ۶۰ سال قبل با آیندهنگری شکوهی را خلق کردند که باید قدردان آن باشیم.
وی با اشاره به اینکه در طول این زمان نیز شخصیتهای بزرگی داشتهایم، مطرح کرد: این افراد در استانهای مختلف، مراکز استانها و شهرها اقدامات بسیار بزرگی را رقم زدند.
مدیر حوزههای علمیه کشور با بیان اینکه شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران وظیفه ریل گذاری را بر عهده دارد و نباید در مسیر اجرا اختلالی ایجاد کند، افزود: در عرصه امکانات و پشتیبانیهای حوزه نیازمند انجام اقدامات بیشتری هستیم.
آیت الله اعرافی با بیان اینکه برای منابع پایدار نیازمند اقدامات جدیتری هستیم، تصریح کرد: بررسیهایی درحال انجام است که بدون ایجاد اختلال در وضعیت جاری بتوانیم بر داشتهها و توان حوزههای علمیه خواهران بیافزاییم.
وی با اشاره به اینکه حوزه علمیه خواهران بر تربیت نخبگانی توجه بیشتری داشته باشد، یادآور شد: برای تحقق این هدف طرحها و برنامههای ویژهای بخصوص در عرصه علوم اسلامی تدوین شود. این پیشنهاد و طرح باید از دل مجموعه حوزههای خواهران برآمده باشد و ضمن توسعه نظام رشتهها، انتظار میرود برای تربیت افراد ممتاز و شاخص گامهای بلندتری برداشته شود.
مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به اینکه این حرکت باید آرام، محدود و سنجیده باشد، بیان کرد: این حرکت به نوعی آیندهسازی در بازه زمانی ۵ الی ۱۰ سال آینده است.
آیت الله اعرافی با بیان اینکه در این مسیر از هویت حوزوی افراد صیانت شود، اظهار کرد: برای طرحهای فرهنگی، هنری و تبلیغی خواهران نیازمند اقدامات جدیتری هستیم.
وی با اشاره به اینکه حوزه خواهران امروز در خط مقدم جبهه تمدنی در تقابل با دنیا است، مطرح کرد: جایگاه زن در خانواده جزو مسائل تمدنی ما است و حوزههای علمیه خواهران الگوی نقش آفرینی زن در خانواده باشد.
به دنبال بالندگی بیش از پیش حوزههای خواهران هستیم
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل هم در این دیدار اظهار کرد: بانوان نقش اثرگذاری در جامعه دارند که باید از این ظرفیت استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه تلاش داریم در مدارس فضایی ایجاد کنیم که شاهد افزایش مشارکت باشیم، مطرح کرد: یکی از چالشهای حوزههای علمیه خواهران حفظ اساتید است. در برخی از مدارس اساتیدی با بیش از 10 سال سابقه وارد فضای آموزش و پرورش شدهاند.
وی با بیان اینکه به دنبال بالندگی بیش از پیش حوزههای علمیه خواهران هستیم، عنوان کرد: با این اتفاق قطعاً نقش آفرینی ویژهتر و بهتری در جامعه خواهیم داشت.
حجت الاسلام والمسلمین فاضل با اشاره به اینکه در عرصه کنشگری نیز ظرفیت مطلوبی داریم، خاطرنشان کرد: تمام ظرفیت محتوایی و پشتیبانی حوزههای علمیه خواهران آمادگی بهرهمندی از رهنمودهای مدیریت حوزههای علمیه را دارند.