اهمیت شبکه منابع انسانی توانمند در عرصه هوش مصنوعی
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا،در نشست خبری نخستین دوره تربیت مربی ابزارهای هوش مصنوعی که امروز یکشنبه ساعت 11 صبح در محل پژوهشگاه فضای مجازی با حضور اصحاب رسانه و مسئولین دوره برگزار شد، محمدرضا قاسمی دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه ضمن بیان اینکه اهمیت هوش مصنوعی بر کسی پوشیده نیست، ابراز کرد: ابزارها و وسایل هوش مصنوعی روز به روز تولید می شود و لازم است که برای موفقیت در این عرصه شبکه منابع انسانی توانمندی داشته باشیم.
دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه با اشاره به اینکه بیشتر داده های هوش مصنوعی غیربومی هستند، اظهار داشت: اکنون با پدیده جدید سواد رسانهای رو به رو هستیم و تاکنون ابعاد و لایه های مسئله هوش مصنوعی در جامعه به خوبی شناخته نشده است.
قاسمی با اشاره به اقدامات جهادی و قابل تقدیر شهید جمهور در حوزه هوش مصنوعی، گفت: تمام تلاش این است که کمبود و کاستی هایی که در حوزه فضای مجازی وجود داشته در زمینه هوش مصنوعی تکرار نشود.
دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه با بیان اینکه حوزه های علمیه از جمله پیشتازان کنشگر هوش مصنوعی است، ابراز کرد: در عرصه هوش مصنوعی یک رویکرد ابزارگرایانه نگاه حداقلی به موضوع وجود دارد و یک رویکرد تهدیدگرایانه و انفعال صحیح نیست ولی نگاه متوازن مورد تائید رهبر معظم انقلاب راهگشا است.
قاسمی با تاکید براینکه لازم است مبانی اخلاقی و دینی با زبان ماشین ترویج شود، افزود: ابزارهای هوش مصنوعی انجام کارهای رسانه ای را سرعت بخشیده و اکنون کارهای زیرساختی در حوزه فقهی، مبانی و حکمرانی در حال انجام است.
دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه، فناوری های شناختی و هوش مصنوعی را از فناوری های لب مرز علمی قلمداد کرد و گفت: هوش مصنوعی در هندسه فناوری های تمدنی اثر می گذارد و لازم است زیست بوم فضای شهر قم با تمام ظرفیت پای کار بیاید؛ این میدان، میدان مبارزه است و صرفا فناوری و بحث علمی نیست.