۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
کد خبر: ۷۷۳۵۰۸
امام جمعه دهدشت مطرح کرد؛

توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، گامی در جهت شکوفایی اقتصاد روستایی

توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، گامی در جهت شکوفایی اقتصاد روستایی
حجت‌الاسلام وحدانی فر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان کهکیلویه و بویراحمد در حوزه شبکه تلفن همراه و اینترنت را گامی ضروری در در جهت شکوفایی اقتصاد روستایی و آموزش دانست.

حجت‌الاسلام علی وحدانی فر امام جمعه دهدشت کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به مطالبه مردم استان کهکیلویه و بویراحمد در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و پوشش شبکه تلفن همراه و اینترنت گفت:  توسعه شبکه تلفن همراه و اینترنت بویژه در مناطق محروم و مناطق روستایی می تواند به فرهنگ، توسعه اقتصاد روستایی و آموزش کمک کند.

 امام جمعه دهدشت در مورد مشکلات مردم این استان گفت: یکی از مشکلات اساسی استان کهگیلویه و بویراحمد مسئله ارتباطات و فناوری اطلاعات است. مشکل این منطقه در چند حوزه است؛ پوشش ضعیف شبکه تلفن همراه و اینترنت یکی از آنها است. بسیاری از شهرستانهای استان بویژه روستاها و مناطق کوهستانی از پوشش ضعيف یا عدم پوشش تلفن همراه و اینترنت رنج می برند؛ این مسئله و این امر طبیعتا دسترسی مردم به خدمات ضروری مانند خدمات بانکی، ارتباطات، آموزش آنلاین و ارتباط با سایر نقاط کشور را با مشکل مواجه کرده است.

وی افزود: مشکل دیگر کیفیت پایین خدمات است که حتی در مناطقی که پوشش شبکه وجود دارد کیفیت خدمات ارائه شده پایین است و سرعت و پهنای باند اینترنت بسیار پایین و کم و شبکه فورجی بسیار کند است؛ آنچه که بعنوان شبکه فورجی از آن یاد می شود در اختیار مشترکان نیست، این امر موجب می شود بهره وری در کار و تحصیل کاهش یابد و متأسفانه استان ما از استان‌های ضعیف در کسب و کار اینترنتی است.

وی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های ارتباطی در استان کهگیلویه و بویراحمد  مانند فیبر نوری، شبکه ثابت اینترنت دی ال تی گفت: این کمبودها توسعه خدمات الکترونیکی و هوشمندسازی را با محدودیت مواجه کرده است.

امام جمعه دهدشت ادامه داد: اگر این وضعیت ادامه یابد در زمان بحران و زلزله با اختلال‌های شبکه مواجه می شویم. عدم دسترسی به خدمات الکترونیک از دیگر مشکلات مردم است و بسیاری از خدمات عمومی دولت به صورت الکترونیکی ارائه می شود، اما به دلیل مشکلات ارتباطی و عدم آموزش و نبود پهنای باند مناسب مردم استان به سختی می توانند از این خدمات بهره مند شوند.

وی گفت: گسترش پوشش شبکه تلفن همراه  و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، پوشش شبکه تلفن همراه و اینترنت بویژه در مناطق محروم و مناطق روستایی می تواند به فرهنگ، توسعه اقتصاد روستایی و آموزش کمک کند. مطالبه دیگر ما بهبود کیفیت خدمات است افزایش سرعت، پایداری اینترنت  و ارتقاء کیفیت خدمات تلفن همراه است ، متأسفانه با توجه با توپوگرافی استان پهنای باند دچار افت و نیازمند سرعت است.

وی با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌های لازم برای توسعه دولت الکترونیکی از دیگر مطالبات مردم این منطقه است افزود: برای تسهیل و دسترسی مردم به این خدمات مهم زیرساخت‌های دولت الکترونیک بسیار کم است. باید وزارت ارتباطات بودجه کافی برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در سطح روستایی را مدنظر قرار دهد و کسب و کارهای اینترنتی تقویت شود .

حجت‌الاسلام وحدانی فر اظهار داشت: در استان ما کسب و کار اینترنتی بسیار محدود و کم است که باید با وجود جوانان خلاق و توانمند بهتر و جدی تر شود.همچنین باید دوره‌ های آموزشی برای فعالان اینترنتی داشته باشیم، برگزاری دوره‌ای آموزشی برای افزایش آگاهی مردم از مزایای ارتباطات و فناوری اطلاعات و توانمندسازی آنها در استفاده از خدمات الکترونیکی است.

ارسال نظرات