۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
کد خبر: ۷۷۴۱۳۱

جشن دانش آموختگی دانشکده دین و رسانه برگزار شد

جشن دانش آموختگی دانشکده دین و رسانه برگزار شد
جشن دانش آموختگی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صداوسیما با حضور جمعی از فارغ التحصیلان و رئیس رسانه ملی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، جشن دانش آموختگی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صداوسیما با حضور رئیس سازمان، رئیس دانشگاه صداوسیما و مدیران شبکه نسیم و شبکه قرآن پنجشنبه صبح 11 بهمن برگزار شد.
 
پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، در جشن دانش‌آموختگی دانشکده دین و رسانه قم، بر جایگاه بی‌بدیل رسانه ملی در مواجهه با بحران‌های اجتماعی، سیاسی و نظامی تأکید کرد و گفت: حتی منتقدان نیز در بزنگاه‌های حساس، نگاهشان به صداوسیماست. 
 
وی با اشاره به سابقه چهار دهه‌ای صداوسیما در پوشش بحران‌ها، از دوران انقلاب و دفاع مقدس گرفته تا تحریم‌ها و عملیات «وعده صادق»، تصریح کرد: در لحظات حساس، رسانه‌ها نقشی کلیدی در شکل‌دهی افکار عمومی دارند و ما توانستیم با مدیریت رسانه‌ای، تصویر پیروزی را به درستی ترسیم کنیم.
 
جبلی با اشاره به سند تحول صداوسیما، آن را نقشه راه سازمان دانست و تأکید کرد: این سند بر سه محور «تحول محتوایی، تحول رویکردی و تحول سازوکاری» بنا شده و اجرای آن، اولویت قطعی ما است.  
 
رئیس رسانه ملی از افزایش تعامل با بدنه علمی و دانشگاهی خبر داد و گفت: رسانه‌ای که بر پایه پژوهش و دانش حرکت نکند، دچار عقب‌ماندگی خواهد شد، ما در این دوره رکورد جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه صداوسیما و دانشکده دین و رسانه را شکسته‌ایم و برنامه‌های ویژه‌ای برای حمایت از آنان داریم.  
 
جبلی تأکید کرد: در صداوسیما، رقابت بر سر کیفیت است و هر کس نتواند کار حرفه‌ای و اثرگذار ارائه دهد، از گردونه تولید خارج خواهد شد و بیاد دانست شود که رسانه ملی فقط برای ۱۰ یا ۲۰ درصد جامعه برنامه نمی‌سازد، بلکه مأموریت ما تأثیرگذاری بر تمام اقشار مردم است. 
 
جشن دانش آموختگی دانشکده دین و رسانه برگزار شد
 
تحول در جذب نیروی انسانی متخصص در صداوسیما
 
شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما، بر لزوم تغییرات اساسی در ساختار جذب نیروی انسانی متخصص تاکید کرد و به حمایت‌های دکتر پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما اشاره کرد و گفت: امروز دانشگاه صداوسیما به عنوان مهم‌ترین مسیر تأمین نیروی انسانی سازمان شناخته می‌شود.
 
رئیس دانشگاه صداوسیما همچنین به تحولات اخیر در سیاست‌های جذب فارغ‌التحصیلان اشاره کرد و از افزایش فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان در رشته‌های مختلف مانند ارتباطات، دین و رسانه، و تولید سیما خبر داد.
 
وی نقش رسانه‌ها را در تحولات اخیر منطقه و روایت‌سازی‌های رسانه‌ای مهم دانست و تاکید کرد: رسانه‌ها می‌توانند در بحران‌ها نقشی فراتر از ابزارهای نظامی ایفا کنند و فارغ‌التحصیلان دانشکده دین و رسانه باید کیفیت و نوآوری را در اولویت قرار دهند و با خلاقیت و مسئولیت‌پذیری در تقویت هویت ملی و انقلابی کشور نقش‌آفرینی کنند.
 
ظرفیت بین المللی دانشکده دین و رسانه فعال‌تر می‌شود
 
 کمال اکبری، رئیس دانشکده صداوسیما قم، با اشاره به آغاز فعالیت‌های آن از سال ۷۶، از ۶۹۰ فارغ‌التحصیل، درصد بالایی از فارغ‌التحصیلان در سازمان صداوسیما مشغول شده اند که نشان‌دهنده تأثیرگذاری بالای این مرکز آموزشی است.  
 
 وی بر اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص و ارتباط بین دین و رسانه تأکید کرد و افزود: دانشکده دین و رسانه قم، با ابتکار صداوسیما، نقش مهمی در تربیت نیروهای رسانه‌ای دارد که در سطح ملی و بین‌المللی شناخته می‌شود.
 
رئیس دانشکده صداوسیما قم همچنین به نیازهای توسعه‌ای این دانشکده اشاره کرد و گفت: از جمله نیازهای دانشکده صداو سیمای قم، کم بودن ظرفیت خوابگاه دانشجویی و کارگاه‌های مجهز برای آموزش‌های عملی در حوزه رسانه است. 
 
وی در پایان از فارغ‌التحصیلان که در سازمان صداوسیما و دیگر نهادهای رسانه‌ای مشغول به کار هستند، تقدیر کرد و این آمار را نشان‌دهنده موفقیت در تربیت نیروهای حرفه‌ای دانست. 
 
لازم به ذکر است پیش از سخنرانی ریاست سازمان صداوسیما، سه تن از دانش آموختگان رشته های مختلف دانشکده دین و رسانه پیشنهادات، ایده ها و مطالبات خود را در حضور رووسای سازمان صداوسیما، دانشگاه صداوسیما و دانشکاه دین و رسانه را بیان کردند. 
 
پیشنهاد راه اندازی سامانه اشتراک گذاری ایده های تحولی
 
حجت الاسلام حسنی سعدی نماینده ادوار و دبیر کانون دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه به ارائه پیشنهادات این کانون برای سازمان صداوسیما پرداخت، آسیب شناسی سند تحول صداوسیما، هوشمند سازی سازمان در عرصه های آموزش و پژوهش، اخذ پژوهشگاه رسانه و هنر از وزارت علوم،  حمایت از پایان نامه های مورد نیاز سازمان در دو مقطع ارشد و دکتری و راه اندازی سامانه اشتراک گذاری ایده های تحولی از جمله این پیشنهادات بود. 
 
فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه مجتهدان رسانه ای هستند
 
گفتنی است در ابتدای جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه، کارگاه انتقال تجربه با حضور محمدحسین کشکولی مدیر شبکه قرآن و سید محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم برگزار شد. 
 
کشکولی در این برنامه با بیان اینکه مهم ترین آموخته من در دانشکده، ساختار بندی ذهن مبتنی بر مبانی دین و رسانه بود، گفت: قاب تلویزیون به قدری پرچالش است که دیگر فرصت بازگشت به مبانی نیست در حالی که نکته اصلی در برنامه سازی و سایر فعالیت های تلویزیونی به همین مبانی بر می گردد. 
 
خوشرو نیز با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه به دلیل فهم خوب مبانی، مجتهدان خوبی در عرصه رسانه هستند، عنوان کرد: دانشکده دین و رسانه فارغ از مهارت های تولیدی، قدرت فهم و استدلال رسانه ای برای دانشجویان خود به ارمغان می آورد؛ من به عنوان مدیر شبکه هر نیم ساعت، در حال پاسخگویی به یک مسئله هستم که نیاز به اجتهاد دارد. 
 
ارسال نظرات