۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
کد خبر: ۷۷۷۹۰۲
حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری:

حال خوش بندگی ماه رمضان باید در طول سال صیانت شود

حال خوش بندگی ماه رمضان باید در طول سال صیانت شود
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت بر اهمیت صیانت از حال خوش بندگی در ماه مبارک رمضان در دیگر ایام سال تصریح نمود و گفت: ادامه حال خوش بندگی و خدمت به خلق‌الله در ماه‌های دیگر سال زیبایی‌های بسیاری را در جامعه فراگیر خواهد ساخت.
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد مهدی ماندگاری شب گذشته در محفل مناجات‌خوانی حرم مطهر بانوی کرامت، ضمن اشاره به ساعات پایانی ماه مبارک رمضان، مهمانی نورانی برکت، رحمت و مغفرت الهی، اظهار داشت: خدا را شاکریم که ما را به این مهمانی راه داد و توفیق نماز و روزه و تلاوت عنایت فرمود؛ خدا را شاکریم که در این میهمانی به بهترین پذیرایی‌ها که همان برکت، رحمت و مغفرت است، دعوت کرد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت در ادامه ضمن اشاره به فرازهایی از آیات الهی، زیبایی‌های ماه مبارک رمضان را مورد توجه قرار داد و بر اهمیت ادامه خوبی‌های پربرکت این ماه تصریح نمود و خاطرنشان ساخت: همه ذکرها در ماه مبارک رمضان مضاعف حساب می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ماندگاری افزود: خداوند متعال در آیه ۱۰ سوره ملک دررابطه‌با اعتراف کفار در روز قیامت می‌فرماید؛ «وَقَالُوا لَوْ کُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا کُنَّا فِی أَصْحَابِ السَّعِیرِ» و می‌گویند: «اگر ما گوش شنوا داشتیم یا تعقّل می‌کردیم، در میان دوزخیان نبودیم!»؛ عاقل کسی است که آخر را اول ببیند؛ لذا آدمی که می‌داند وضعیت پاداش و جزای اعمال و رفتارش نزد خداست، قطعاً خدا را اول می‌بیند.

وی در اشاره به آیه ۲۷ سوره نبأ با بیان این که در قیامت حساب و کتاب‌ها جدی بوده، کمترین مقدار اعمال و رفتار انسان محاسبه می‌گردد، ابراز داشت: خوشا به حال کسانی که دائماً خدا و قیامت را مدنظر می‌گیرند و همواره تلنگر محاسبه‌گری ذات اقدس الهی در قیامت را مرور می‌کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ماندگاری بر اهمیت صیانت از حال خوش بندگی در ماه مبارک رمضان در دیگر ایام سال تصریح نمود و اذعان داشت: ادامه حال خوش بندگی و خدمت به خلق‌الله در ماه‌های دیگر سال زیبایی‌های بسیاری را در جامعه فراگیر خواهد ساخت.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت ضمن تبیین فرازهایی از آیه ۱۸۳ سوره بقره، روزه‌داری و تمرین تقوا و پرهیزکاری را یکی از زیبایی‌های ماه مبارک رمضان توصیف نمود و یادآور شد: تقوا گواهی‌نامه عبور از پل‌صراط است و روزه نیز از راه‌های مهم اخذ گواهی‌نامه ورود به بهشت است.

وی به حدیث نبوی دررابطه‌با اهمیت و جایگاه روزه‌داری در اول، وسط و آخر ماه‌های قمری اشاره نمود و خاطرنشان ساخت: هرکسی سه روز در هر ماه یعنی اول، وسط و آخر ماه روزه بگیرد، خداوند متعال ثواب روزه‌داری در کل ماه را به او عنایت خواهد نمود و به‌نوعی به زیبایی ماه مبارک رمضان تداوم خواهد بخشید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ماندگاری ضمن تأکید بر این نکته که رمضان ماه نزول قرآن و کلام الهی است، اظهار داشت: قرآن کریم مسیریاب سعادت انسان است؛ قرائت روزانه یک صفحه قرآن کریم بعد از ماه مبارک رمضان به رفت‌وآمد ملائکه و فرشته‌ها تداوم خواهد بخشید.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت سحرخیزی را از دیگر زیبایی‌های ماه مبارک رمضان دانست و اذعان داشت: توجه به نماز شب و استغفار قبل از اذان صبح تأثیرات بسیاری برای درک لذت دعای سحرگاهی دارد.

وی حضور در مساجد و اقامه نماز جماعت را یکی دیگر از زیبایی‌های ماه مبارک رمضان توصیف نمود و با تأکید بر این که مسجد خانه خدا و سنگر مؤمنین و خانه تربیت و عبادت است، ابراز داشت: مسجد باید پویا و زنده بوده مملو از حضور جوانان و نوجوانان بوده برنامه‌های معارفی و تربیتی متعددی را اجرا نماید. بر اساس روایات اسلامی کسی که نماز صبح را به جماعت بخواند گویا شب تا صبح عبادت نموده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ماندگاری در پایان سخنان خود ضمن اشاره به فرازهایی از آیه ۲ سوره مائده «وَتَعَاوَنُوا عَلَی الْبِرِّ وَالتَّقْوَی»، به فکر یکدیگر بودن مردم را بسیار مهم ارزیابی نمود و خاطرنشان ساخت: حس نوع‌دوستی در ماه مبارک رمضان که در دعا و خیرخواهی برای دیگر تجلی می‌یابد، باید در ماه‌های دیگر سال نیز تداوم یابد.

ارسال نظرات