۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲
کد خبر: ۷۷۸۳۲۴
حجت‌الاسلام کوهی مطرح کرد؛

بایدها و نبایدهای سرمایه گذاری برای تولید و گلایه های سرمایه داران

بایدها و نبایدهای سرمایه گذاری برای تولید و گلایه های سرمایه داران
حجت‌الاسلام کوهی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان تکاب برای سرمایه‌گذاران گفت: عدم صدور مجوزهای لازم برای سرمایه گذاری در تکاب و رفت و آمد‌های مکرر سرمایه‌گذاران به ارومیه یکی از دلایل کمرنگ شدن سرمایه‌گذاری برای تولید است.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام مصطفی کوهی، امام جمعه شهرستان تکاب در مورد اختیارات ادارات تکاب در موضوع  کار و تولید با بیان اینکه سال ۱۴۰۴ سال تولید از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده است، گفت: تولید پایه و اساس پیشرفت کشور محسوب می‌شود و بهترین عامل برای اقتصاد کشور است و می‌تواند  هر کشور را از سایر کشورها ثروتمند‌تر، قدرتمند‌تر و مستقل‌تر کند و از لحاظ توسعه و اقتصاد کشور را در رتبه بالایی قرار دهد.

وی افزود: شهرستان تکاب در حوزه تولید ظرفیت زیادی دارد و می‌تواند این ظرفیت بالقوه را به بالفعل تبدیل کند  و به یکی از قطب‌های تولید در سطح استان و کشور تبدیل شود. این شهرستان ظرفیت بالای معادن و بزرگترین معدن طلای غرب آسیا با عنوان زرشوران را در اختیار دارد.

امام جمعه شهرستان تکاب ابراز کرد: اگر در زمینه فرآوری مواد معدنی در شهرستان تکاب سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی صورت گیرد، می‌تواند موجب اشتغال و کارآفرینی شده و از سوی دیگر کمک بزرگی به کشور کند، مانند فرآوری؛ طلا و نقره،  سنگ و سایر مواد معدنی مانند سنگ آهن.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان تکاب ظرفیت‌های متعدد و متنوعی دارد ، اما با توجه به بعد مسافت آن نسبت به ارومیه و صعب العبور بودن برخی مسیرها، افرادیکه علاقمند به سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های کوچک یا بزرگ شدند، برای اینکه مجوزهای لازم را دریافت کنند مجبورند به ارومیه مرکز استان مراجعه کرده و بارها سرمایه‌گذاران گلایه می‌کنند که به خاطر رفت آمدها به مرکز استان و ادارات کل کارهای آنها چند ماه یا چند سال به طول می‌انجامد و همین امر موجب می‌شود از انگیزه و اشتیاق و شوق آنها کاسته شود.

حجت‌الاسلام کوهی گفت: برهمین اساس ضروری است ادارات کل استان اختیارات مجوزها را در اختیار ادارات شهرستان مانند تکاب قرار دهند، زیرا تکاب نسبت به مرکز استان دارای بعد مسافت است و سرمایه‌ گذران مجبور به طی مسافت‌های طولانی چندین باره هستند. قطعا بعد از چندین بار مراجعه، سرمایه‌گذار برای مجوز خسته می‌شود، مخصوصا در فصل زمستان با توجه به سختی مسیرها و دسترسی از انگیزه افراد کاسته می‌شود؛ به همین علت می‌طلبد ادارات کلان مانند صنعت و معدن،  جهادکشاورزی،  میراث فرهنگی، منابع طبیعی، اختیارات ادارات شهرستان را افزایش دهند و مانع از رفت آمد سرمایه‌داران به مرکز استان شوند تا به راحتی این مجوزها دریافت و کارهای اداری انجام شود تا به سمت سرمایه گذاری برای تولید بروند و بسیاری از سرمایه‌گذاران از این موضوع گلایه‌مند بودند .

امام جمعه تکاب تصریح کرد: در حوزه گردشگری به طور مثال برای ساخت مراکز بوم گردی با وجود اداره گردشگری در شهرستان اما مجوز از مرکز استان صادر می‌شود که این کار معنا ندارد. اگر ادارات شهرستان این اختیار و توانایی را ندارند، چرا در شهرستان تاسیس شدند؟ ضرورت دارد این اختیارات در شهرستان‌ها توسعه یابد و مردم مجبور به طی مسافت‌های زیاد نباشند تا بتوانیم در حوزه سرمایه‌گذاری برای تولید گامی برداریم.

وی گفت: از همه سرمایه‌گذاران کشور دعوت می‌کنيم تا به شهرستان تکاب تشریف بیاورند، تکاب شهری است صاحب ثروت و ظرفیت که می‌توانند در حوزه‌های مختلف در اين شهرستان سرمایه گذاری کنند. این شهرستان امنیت خوبی برای سرمایه‌گذاری دارد و با حمایت مسئولان امر ان شاءالله بتوانیم در عرصه تولید خدمت کنیم.

امام جمعه شهرستان تکاب در موضوع نامگذاری سال با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید و تمهیدات این امر تصریح کرد: سرمایه‌گذاری برای تولید باید جذابیت اقتصادی برای تولید را برای  مردم ایجاد کند و تا زمانی که جذابیت اقتصادی برای مردم در خرید، ارز، سکه و…‌ است و مردم می‌ببیند در طول چند ماه، سرمایه آنها چند برابر میشود، این امر، جذابیت اقتصادی برای مردم ایجاد می‌کند و جا دارد جذابیت اقتصادی از خرید طلا و سکه به سمت تولید حرکت کند.

حجت‌الاسلام کوهی در پایان خاطرنشان کرد: معرفی مناطق سرمایه گذار و سرمایه خیز، حمایت از سرمایه گذاری و معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری می تواند برای سرمایه‌گذاران موثر باشد و دولت می تواند با تامین امکانات برای آنها این امر را مهیا کند.

ارسال نظرات