عصر ظهور، عصر فروپاشی بت کدههای تمدن مادی است/ حاج رمضان ضربات سختی به پیکرۀ دشمن وارد ساخت

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیتالله سیدمحمدمهدی میرباقری استاد برجسته حوزه علمیه قم در مراسمی که شامگاه امروز به مناسبت بزرگداشت سردار شهید محمد سعید ایزدی (حاج رمضان) در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد، با اشاره به جایگاه رفیع این شهید در جبهه مقاومت، گفت: شهید ایزدی قریب چهار دهه در خط مقدم نبرد با صهیونیسم جهانی قرار داشت و ضربات سختی به پیکرۀ دشمن وارد ساخت؛ بهطوریکه دشمن بیش از ۱۵ سال در پی ترور او بود و سرانجام در سحرگاهی روحانی در حال سجده در شهر مقدس قم به مقام رفیع شهادت نائل آمد.
وی افزود: این شهید والامقام پیش از شهادت گفته بود: «نیازی به گرفتن انتقام من نیست؛ چرا که انتقامم را پیشتر از دشمن گرفتهام». این جمله روح مجاهدانۀ او را که با اخلاص و بصیرت در میدان جهاد حضور داشت نشان میدهد.
امام حسین(ع) در آغاز نهضت، توحید، نبوت و معاد را محور قیام معرفی کردند
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با تأملی بر اهداف قیام امام حسین علیهالسلام به فرازهایی از نامه حضرت به محمد بن حنفیه در هنگام خروج از مکه اشاره کرد و گفت: سیدالشهدا(ع) در آن نامه با شهادت به توحید، نبوت و معاد، حقیقت قیام خود را تبیین فرمودند و توکل بر خداوند را مهمترین سرمایه این نهضت معرفی کردند.
وی تصریح کرد: خدای متعال که جامع همۀ اسماء حسناست مبدأ همۀ کمالات است و همۀ مخلوقات خواه بدانند و خواه ندانند بهسوی او فقیرند. اگر انسان درک صحیحی از توحید داشته باشد تمام شئون زندگی فردی و اجتماعیاش بر مدار بندگی تنظیم میشود.
آیتالله میرباقری با تأکید بر ضرورت پیروی از سیره پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله برای رسیدن به توحید، اظهار داشت: راه نیل به لقاءالله و شکلگیری جامعهای توحیدی جز در سایۀ حرکت در مسیر نبی مکرم اسلام(ص) ممکن نیست. اگر بخواهیم زندگیمان رنگ و بوی توحید بگیرد باید از پیامبر تبعیت کنیم تا در نهایت عالم هستی جلوۀ بندگی حق گردد.
وی عصر ظهور را عصر لقاءالله دانست و افزود: در این عصر بتکدههایی که جریان نفاق با نام اسلام و در امتداد بنیامیه بنیان نهادهاند به دست ولی خدا فرو خواهد ریخت و پرچم توحید بار دیگر در عالم برافراشته خواهد شد.
قیام امام حسین(ع) برای اقامه توحید و اصلاح امت بود
رییس فرهنگستان علوم اسلامی با نقد تمدن مادی غرب، خاطرنشان کرد: در جنگهای جهانی اول و دوم دهها میلیون انسان برای عیش و نوش مستکبران قربانی شدند و هیچ ارزشی برای کشته و کشنده قائل نبودند. اما قیام امام حسین(ع) برای بهرهمندی از دنیا یا نزاع قدرت نبود بلکه نهضتی برای اقامه توحید در عالم و اصلاح امت بهدور از مفاسد اموی بود.
وی ادامه داد: همانگونه که بنیامیه مست قدرت شدند و فساد را به امت بازگرداندند امروز نیز امپراتوریهای مادی گرفتار همین ورطۀ هلاکتاند. هدف عاشورا برچیدن این فساد، تبیین معارف الهی و بازسازی جامعه بر محور توحید بود.
آیتالله میرباقری در پایان با اشاره به معنای عمیق «اصلاح امت» در نگاه سیدالشهدا(ع)، گفت: اصلاح در منطق حسینی یعنی ساختن امت توحیدی؛ امتی که بر محور بندگی و ذکر خدا شکل بگیرد. این مهم بر دوش کسانی است که قرآن در دست دارند، اهل تبیین معارفاند و در فضای جامعه بیتهای نورانی برپا میدارند تا انسانهایی تربیت شوند که دنیا آنان را از یاد الهی غافل نکند.
وی تأکید کرد: عبادتی که با پیروی از امام همراه نباشد ثمری ندارد و بزرگترین ظلمی که تمدن مدرن بر بشر روا داشته آن است که با ظاهری فریبنده در باطن چیزی جز جور و ستم ندارد.