۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۷۸۶۳۷۷
مسئول نهاد رهبری دانشگاه مراغه:

حفظ و تقویت وحدت ملی منشاء فقهی دارد

حفظ و تقویت وحدت ملی منشاء فقهی دارد
تبریز- مسئول نهاد رهبری در دانشگاه مراغه گفت: حفظ و تقویت وحدت ملی و انسجام امت اسلامی منشاء فقهی و شرعی دارد و باید همه به آن ملتزم باشند.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام احمد زمانی روز سه شنبه در آیین گرامیداشت شهدای هسته‌ای و سرداران مجاهد حملات رژیم صهیونیستی، بر حفظ انسجام و اتحاد ملت بزرگ ایران اسلامی در مقابل دشمنان صهیونیستی و آمریکای جنایتکار تاکید و اظهار کرد: هر فرد حقیقی و حقوقی به غیر این مسیر، راهی را طی کند، به خطا است.

وی افزود: باید توجه داشت اگر انسان در جریان تقویت دشمنان قرار گرفته و در جبهه باطل باشد و به هر نحوی با رفتار یا گفتار خود موجب تقویت دشمن و تضعیف مسلمین شود، شرعاً مرتکب عملی حرام شده و مستوجب عذاب الهی است.

زمانی تقویت باورهای دینی و اعتقادی بین آحاد مردم ایران را یکی از دستاوردهای مهم جنگ ۱۲ روزه آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی برشمرد و یادآور شد: ایستادگی و مقاومت مقابل زور درسی است که ملت ما در مکتب امام حسین (ع) آموخته است، چون در همین مکتب تربیت شده‌اند.

وی ادامه داد: در جنگ اخیر صحنه هایی خلق شد که در تاریخ این کشور برای همیشه ماندنی است.

زمانی اضافه کرد: همه دیدیم که پدر شهید جوان ۱۶ ساله علاوه بر اینکه فرزند دلبند خود را در راه اسلام و انقلاب داده است، سند زمین خود را که برای آینده همان فرزند در نظر گرفته بود، تقدیم می‌کند و درخواست هزینه کرد آن برای تولید موشک می شود تا به قلب اسرائیل شلیک شود.

وی با اشاره به هفته حجاب و عفاف، کشف حجاب از سر بانوان ایرانی به دست رضاخان را حادثه ای تاریخی و ننگین دانست که در سال ۱۳۱۴ اتفاق افتاد، اما مردم دین مدار ایران به حرم امام رضا (ع) پناه بردند که به دستور وی مردم به گلوله بسته شد و تعداد زیادی از مردم به خاطر حفظ حجاب و عفاف‌ به شهادت رسیدند.

زمانی بر اهمیت عفاف و حجاب در جعمعه اسلامی تاکید و اضافه کرد: با رعایت این امر الهی می توان جامعه را به سمت رستگاری و سعادت رهنمون کرد تا جوانان کشور با کمترین میزان حواشی مربوط به بی حجابی میر ترقی کشور را طی کنند.

وی حجاب و عفاف را از درس‌های مهم نهضت امام حسین (ع) برشمرد و یادآور شد: در طول نهضت عاشورا حضرت زینب (س) در کربلا و جریان اسارت و در موقع ورود اسرا به مسجد کوفه و شام و مجلس یزید و حتی در مراجعت به مدینه، اهتمام جدی و تاکید غیرتمندانه به حفظ مسئله حجاب داشتند.

زمانی ادامه داد: بر همین مبنا باید فرزندانمان را حسینی و زینبی تربیت کنیم.

به گزارش ایرنا، دانشگاه مراغه در سال ۱۳۶۶ تاسیس شد و در حال حاضر دارای چهار دانشکده شامل دانشکده های علوم انسانی، کشاورزی، علوم پایه، فنی مهندسی و مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک و یک مرکز تحقیقاتی است که در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد.

این دانشگاه دارای سه هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو و حدود ۱۶۰ نفر عضو هیات علمی است که ۶ درصد آنها جزو یک و ۲ درصد دانشمندان برتر جهان هستند.

تعداد فارغ التحصیلان دانشگاه مراغه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به ترتیب پنج هزار و ۳۳۶، یکهزار و ۶۲۴ و ۵۲ نفر است.

دانشگاه مراغه در سال ۱۴۰۱ مجوز بین المللی شدن را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران دریافت کرده است و هم اکنون بیش از ۵۰ دانشجوی بین المللی در این مجموعه علمی در حال تحصیل هستند.

شهرستان مراغه به عنوان دومین شهر بزرگ آذربایجان شرقی با جمعیت بیش از ۲۵۰ هزار نفر در کنار رودخانه صوفی‌چای و در دامنه جنوبی کوه سهند واقع شده است که در فاصله ۱۳۵ کیلومتری جنوب تبریز قرار دارد.

برچسب ها: مراغه تبریز وحدت
ارسال نظرات