نشست تبیینی حوزه معارف اسلام ناب در تبریز برگزار شد
به گزارش خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، نشست تبیینی و هم اندیشی حوزه معارف اسلام ناب با حضور رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی، روحانیون، طلاب، اساتید و فرهنگیان شهرستان های استان و با مسئولیت حجتالاسلام سیدامین موسوی، مسئول تربیت اساتید معاونت آموزش سازمان تبلیغات اسلامی، در تبریز در حال برگزاری است.
در این نشست، حجتالاسلام موسوی، هدف اصلی از تشکیل حوزه معارف اسلام ناب را تلاش برای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری درباره ضرورت «تعمیق فکری» و تربیت حداقل هشت میلیون نیروی فکری کارآمد عنوان کرد.
وی سازمان تبلیغات اسلامی را بهعنوان حلقه اتصال مردم با نهادهای حکومتی دانست و تصریح کرد: این سازمان با بهرهگیری از پشتوانه تشکلهای مرتبط، باید از ظرفیت موجود برای تربیت نیروهای فکری مدنظر رهبر انقلاب، استفاده حداکثری به عمل آورد.
حجتالاسلام موسوی در ادامه با اشاره به شرایط پیچیده فرهنگی و جنگ ترکیبی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، بر نقش محوری و پیشرو روحانیت در عرصه فرهنگ و میدانهای فکری تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: در شرایط امروز که دشمن با بهرهگیری از ابزارهای متعدد به جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی پرداخته، وظیفه طلاب، اساتید و مبلغان دینی برای تبیین معارف ناب محمدی و ارائه درست مفاهیم دینی سنگینتر شده است.