۲۳ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۲
کد خبر: ۸۷۷۷۳
بازخوانی پرونده تحول در حوزه (44)؛

حجت الاسلام نظری: طرح اساس‌نامه جامع حوزه علمیه با ابعاد متعدد آن تصویب شود

خبرگزاری رسا ـ‌ حجت الاسلام نظری گفت: طرح اساس‌نامه جامع حوزه علمیه با ابعاد متعدد آن تصویب شود.
حجت الاسلام نظري



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، جمعی از نخبگان حوزوی در آذرماه 1386، در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی به بیان دیدگاه های خود درباره تحول در بخش های مختلف حوزه های علمیه پرداختند.

خبرگزاری رسا در آستانه سفر مقام معظم رهبری به استان قم، با بررسی پرونده تحول در حوزه این سخنان را باز نشر می کند.

حجت الاسلام نظری:

ضرورت تدوین طرح جامع حوزه‌های علمیه

از همه مشکلا‌ت و معضلا‌ت و مسائل حوزه علمیه در ابعاد گوناگون آن گفته شد و پیشنهادها داده شد.

پیشنهاد حقیر که البته از حدود دو سال پیش هم در مجمع پیشنهاد دادیم، از کمیسیون طرح و برنامه برای جمع‌بندی همه این معضلا‌ت و مشکلا‌ت این است که طرح اساس‌نامه جامع حوزه علمیه با ابعاد متعدد آن و جزیره‌های جداگانه‌ای که الا‌ن هست و مرتبط به همدیگر نیستند، الا‌ن اسما نظیر این همه موسسه و پژوهشکده و مسائل متعددی که در حوزه علمیه است.

یک معاونت آموزش داریم در حوزه علمیه، یک معاونت تبلیغ داریم که از معاونت آموزش گسترده‌تر شد.

از بدو گزینش تا فرستادن به تبلیغ را اجرا می‌کنند و متون آموزشی اما خوب زیرمجموعه حوزه هم هستند.

بخش شهرستان هم به همین کیفیت اگر طرح جامع حوزه علمیه اساس‌نامه جامع حوزه علمیه در رأس جامعه محترم مدرسین و همه حوزه‌ها با هم وظیفه‌شان دیده بشود.

در ذیلش وظیفه مجمع نمایندگان طلا‌ب که حضرت‌عالی فرمودید من معتقدم باید در ضمیر سطوح تصمیم‌گیری حوزه دخالت داشته باشد، اگرچه شانی الا‌ن جز مشورت ندارد.

این پیشنهاد حقیر بود، ضمن این‌که به عنوان مجمع نمایندگان در محضر حضرت‌عالی آمادگی خودمان را برای این‌که این پیشنهادات را آن بخشش که مربوط به حوزه است تبدیل به طرح و برنامه کنیم و ارائه بدهیم از همین‌جا البته اگر شأنی بالا‌تر از مشورت برای ما دیده بشود.

آماده هستیم که این پیشنهادها را تبدیل به طرح و برنامه و قانون ارائه نماییم./919/

ارسال نظرات