۰۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۲
کد خبر: ۹۶۴۵۲
دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه:

دستگاه تعلیم و تربیت نیازمند حمایت های تربیتی و معنوی حوزه و روحانیت است

خبرگزاری رسا ـ دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه، با تأکید بر این که آموزش و پرورش در عرصه تربیتی و حمایت های معنوی نیازمند همراهی حوزه و روحانیت است، گفت: حوزه های علمیه به عنوان مرکز نشر معارف الهی می توانند پشتیبان اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در تقویت فضای معنوی باشند.
حجت الاسلام علي ذوعلم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت‌الاسلام علی ذوعلم، دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه، امروز در هم‌اندیشی ائمه جمعه، مدیران حوزه‌های علمیه، روسا و معاونان پرورشی آموزش و پرورش، بسیج دانشجویی و دانش آموزی مازندران که در مجتمع فرهنگی اهل بیت(ع) ساری برگزار شد، با مهم ارزیابی کردن تعامل و همکاری حوزه و آموزش و پرورش گفت: این همکاری ها مسأله جدیدی نیست بلکه شخصیت های بزرگی همچون شهید مطهری، بهشتی و باهنر از جمله افرادی بودند که از حوزه علمیه به بدنه آموزش و پرورش وارد شدند و به اقدامات و روشنگری های دینی و انقلابی پرداختند.

وی با بیان این که همکاری حوزه و آموزش و پرورش از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد، افزود: این همکاری ها امروز در سطح وسیع تری در کشور دنبال می شود.

حجت الاسلام ذو علم با اشاره به این که چند سالی است که تعامل و همکاری بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه وارد فاز جدیدی شده است، خاطرنشان کرد: در طول این سال ها کمیته های تخصصی برای ارائه راه کارهای لازم جهت تقویت این رابطه تشکیل شده است.

وی با بیان این که کارگروه های تخصصی در دبیرخانه کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه به طور جدی و تخصصی مباحث مورد نظر را دنبال می کنند، گفت: این کمیته های تخصصی تلاش می کنند تا دانش آموزان مدارس بیشتر با معارف اسلامی به صورت پاره وقت در حوزه های علمیه آشنا شوند. 

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان این که همکاری و تعامل حوزه و آموزش و پرورش در جهت آشنایی نسل جدید با معارف الهی و احکام اسلامی دنبال می شود، تصریح کرد: تعمیق باورهای دینی در میان نوجوانان به ویژه دانش آموزان می تواند با تعامل بیشتر حوزه و آموزش و پرورش تقویت شود.

وی با اشاره به این که خوشبختانه امروز زمینه همکاری و تعامل هر چه بیشتر آموزش و پرورش و حوزه فراهم شده است، ادامه داد: باید از ظرفیت های موجود در جهت گسترش این روابط استفاده کرد.

دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه، با اشاره به این که تعمیق و گسترش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه تنها نباید در حد حرف و تبلیغ باقی بماند، ادامه داد: این طرح مهم باید در استان ها به صورت عملیاتی و اجرایی دنبال شود.

وی به نقش طلاب و روحانیان در تعمیق باورهای دینی در بین دانش آموزان اشاره کرد و ادامه داد: باید زمینه ای فراهم شود تا طلاب مستعد با حضور در میان دانش آموزان مدارس برنامه های تربیتی و فرهنگی خود را به صورت عملیاتی دنبال کنند.

حجت الاسلام ذوعلم با تأکید بر این که آموزش و پرورش در عرصه تربیتی و حمایت های معنوی نیازمند همراهی حوزه و روحانیت است، اضافه کرد: حوزه های علمیه به عنوان مرکز نشر معارف الهی می توانند پشتیبان اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در تقویت فضای معنوی این مجموعه بزرگ باشند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش، حضور روحانیان خوش فکر و ایده پرداز در سطح مدارس را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: حضور روحانیانی با خصوصیاتی این گونه می تواند در تقویت باورهای دینی و معنوی دانش آموزان تأثیر بسزایی داشته باشد.

وی از اجرای طرح بصیرت فرهنگیان در سطح کشور خبر داد و گفت: این طرح در جهت توسعه و تقویت تعلیم و تربیت و آگاهی بیشتر نسل جوان به مسائل اجتماعی با حضور سی درصد از فرهنگیان سطح کشور اجرا شد و ادامه خواهد داشت.

حجت الاسلام ذعلم با مهم ارزیابی کردن الگوی ایرانی اسلامی در کشور از تقویت این الگو در سند تحول آموزش و پرورش خبر داد و گفت: این مسأله را نیز به طور جدی دنبال می کنیم./950/پ202/الف
ارسال نظرات