۲۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۴
کد خبر: ۹۸۳۲۲
به همت مرکز آموزش های فرهنگی کاربردی؛

دوره تربیت مربی نقد وهابیت در قم آغاز به کار کرد

خبرگزاری رسا ـ رییس مرکز آموزش های فرهنگی کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری دوره تربیت مربی نقد وهابیت در قم و دوره‌های کوتاه مدت پودمانی تبلیغ در مراکز استان‌ها خبر داد.
حجت الاسلام اصغر ثنايي


حجت الاسلام اصغر ثنایی، رییس مرکز آموزش های فرهنگی کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: دوره تربیت مربی نقد وهابیت، در راستای تأمین اساتید آشنا به مبانی وهابیت و نقد آن از ابتدای هفته آغاز به کار کرد.

وی در ادامه افزود: 21 نفر از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم از بین 120 شرکت کننده در آزمون پس از موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه علمی در دوره تربیت مربی نقد وهابیت پذیرش شده اند.

حجت الاسلام ثنایی اظهار داشت: مکاتب فقهی،‌ کلام شیعه،‌ تاریخ مذاهب اسلامی و فنون تدریس از مباحثی است که در ترم نخست به صورت حضوری به دانش پژوهان ارائه می شود.

وی خاطر نشان کرد: همچنین در راستای ارتقاء مهارت های تبلیغی طلاب استان ها و مراکز استانی، دوره های کوتاه مدت عمومی تبلیغ در چهار مرکز استان در حال برگزاری است.

رییس مرکز آموزش های فرهنگی کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی یادآور شد: 120 نفر از طلاب استان خراسان جنوبی در شهرستان بیرجند،‌ 80 نفر از طلاب استان آذربایجان غربی در مدرسه طالبیه تبریز، 70 نفر از طلاب استان چهار محال و بختیاری در شهرستان شهرکرد و جمعی از طلاب استان تهران در حال گذراندن این دوره هستند.

وی با اشاره به برگزاری این دوره در شهرهای اردکان و میبد استان یزد،‌ ادامه داد: این دوره ها در روزهای پنج شنبه و جمعه به مدت پنج هفته برگزار می شود،‌ اخلاق و سنت تبلیغی،‌ جامعه شناسی و روانشناسی تبلیغ،‌ احکام مبتلا به و روش کلاس داری از مباحثی است که در این دوره ها تدریس می‌شود.

حجت الاسلام ثنایی در پایان گفت: آزمون نهایی این دوره ها در بیستم و بیست و یکم اسفندماه برگزار می شود و به طلابی که موفق به قبولی در آزمون شوند، گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد.

گفتنی است،‌ دوره های پودمانی کوتاه مدت تربیت مبلغ با هدف تربیت مبلّغان کارآمد به منظور پاسخ گویی به نیازهای دینی اقشار جامعه از طریق آموزش روش های مفید تبلیغی و نهادینه سازی آنها برای دانش پژوهان و متناسب ساختن مهارت های تبلیغی با دانش روز، شناخت مخاطبان و نیازهای فرهنگی، دینی و اجتماعی آنان، برگزار می شود./919/ت302/ع

ارسال نظرات