۲۲ تير ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۲
کد خبر: ۱۰۸۷۴۷
مدیر حوزه علمیه خواهران:

گناه، عامل غیبت امام زمان است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه خواهران در همایش ویژگی‌های خانوداه مهدویت گفت:خانواده مهدوی یک خانواده آرمانی است که بر اساس عقیده زندگی می کند و در شرایطی که مردم غافلند آنها مطیع خداوند هستند.
حجت الاسلام و المسلمين محمود رضا جمشيدي


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه علمیه خواهران، چهارشنبه 22تیرماه در همایش ویژگی‌های خانواده مهدوی(ع) با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد حضرت علی اکبر(ع) گفت: ازدواج و تشکیل خانواده نزد خداوند امری بسیار محبوب است.

وی با بیان اینکه زندگی پاک در دوران جوانی هنر است، ابراز داشت: عده ای به بهانه جوان بودن خود را مبتلای به گناه می کنند در حالی که درست زندگی کردن موجب توجه حضرت ولی عصر(عج) خواهد شد.

قائم مقام حوزه‌های علمیه با بیان اینکه دلیل غیبت امام زمان (عج) برای برخی از نمایندگان حضرت و شیعیان و جوانان مورد سوال بوده است، اظهار داشت: حضرت در جواب علی بن مهزیار به صورت غیر مستقیم گناه مردم را عامل غیبت بیان کردند.

وی با اشاره به این که ائمه اطهار هزاران برابر بیشتر از پدر و مادر افراد را دوست دارند، گفت: به اعمال و دل خود توجه کنید و ببینید چه مقدار امام زمان (عج) در زندگی شما جا دارد.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با بیان این که نهال خانواده نیاز به مراقبت دارد، ابراز داشت: مردان و زنان مواظب یکدیگر باشند و با همراهی یکدیگر در مسیر رضایت امام زمان(عج) حرکت کنند.

وی با اشاره به این که زن و مرد به تعبیر قرآن لباس یکدیگر هستند، بیان داشت: همانند لباس، عیب‌های یکدیگر بپوشانید و بدانید که زندگی موفق در پرتوی عمل به این آیه است.

مدیر حوزه علمیه خواهران خاطرنشان کرد: خانواده مهدوی یک خانواده آرمانی است که بر اساس عقیده زندگی می کند و در شرایطی که مردم غافلند، خانواده های مهدوی مطیع خداوند هستند.

وی با اشاره به این که اولیای خداوند با عمل، دیگران را به خوبی دعوت می‌کردند، اظهار داشت: در زندگی با عمل به خوبی ها، به همسران خود نیکی را یاد بدهید.

قائم مقام حوزه‌های علمیه کشور گفت: شناخت و معرفت امام زمان(عج) را از خداوند متعال بخواهید و بدانید خواستن خود امام بهترین سرمایه است.

وی در پایان با توصیه به حفظ رابطه با حضرت مهدی(عج) در تمام دوران زندگی بیان داشت: سعادتمندی و گشایش در کارها منوط به رابطه با حضرت و دعا برای ایشان است.

گفتنی است؛ همایش ویژگی های خانواده مهدویت، از سوی ستاد دهه مهدویت و کانون و هیات خادم الرضا(ع) چهار شنبه 22 تیرماه با حضور زوج های جوان در تالار بعثت فرهنگسرای جوان برگزار شد./921/پ202/ع

ارسال نظرات