۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۴
کد خبر: ۱۲۰۹۷۷
داستان نویس حوزه:

اقبال نکردن به کار گروهی سبب افت فعالیت‌های پژوهشی در حوزه شده است

خبرگزاری رسا ـ داستان نویس حوزه علمیه، عدم اقبال به کارهای جمعی و گروهی را یکی از علل عدم موفقیت پژوهش در حوزه های علمیه دانست و خواستار توجه بیشتر حوزویان به ویژه هنرمندان به این مساله شد.
يادداشت
 نوشتن
پايان نامه
مقاله


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مظفرسالاری، داستان نویس پیشکسوت حوزه علمیه، عصر چهارشنبه در نشست مجمع عمومی داستان نویسان طلبه که در نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، برگزاری این مجمع را بسیار مفید توصیف و تصریح کرد: بسیار خوشحالیم بعد از مدتی انتظار دوستان علاقه مند به داستان نویسی در حوزه دور هم جمع شده‌اند و مجمعی را تشکیل داده اند.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم این انجمن پیش درآمدی برای تربیت طلاب داستان نویس باشد، خاطرنشان کرد: تمامی طلابی که دغدغه هنر و تبلیغ اندیشه های دینی را دارند باید انجمنی داشته باشند تا بتوانند از نزدیک با همدیگر همفکری و تعامل داشته باشند.

این داستان نویس حوزه گفت: بسیاری از چهره‌هایی که داستان نویس هستند و در این مجمع جمع شده‌اند را من برای نخستین بار است که مشاهده می کنم، تشکیل این انجمن می تواند به دور هم جمع شدن داستان نویسان حوزوی کمک کند.

حجت الاسلام سالاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هنرمندان شرق و غرب تفاوت های جدی با هم دارند، گفت: شرقی ها درون گرا هستند، اما غربی ها برون گرا و اهل مشارکت در فعالیت های اجتماعی هستند.

وی اضافه کرد: یکی از دلایلی که باعث شده پژوهش در حوزه موفقیت آمیز نباشد این است که حوزویان تمایل دارند کارهای خود را به صورت فردی دنبال کنند و کمتر به پژوهش و کارهای دسته جمعی و گروهی اقبال نشان می دهند.

این نویسنده حوزه علمیه تاکید کرد: امیدواریم هنرمندان نویسنده حوزوی در قالب این انجمن بتوانند کارهای خوبی انجام دهند، از دوستان نویسنده نیز می خواهیم در این انجمن و جلسات آن شرکت فعالی داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه نباید داستان را دست کم گرفت، از داستان به عنوان کامل ترین شکل هنری یاد و تاکید کرد: مخاطبان داستان بسیار هستند و آنها از طریق کلام مکتوب در ذهن تصویر سازی می کنند.

وی افزود: به اندازه ای که داستان از همه مسائل می تواند استفاده کند، هنرهای دیگر این گونه نیست، سینما و تئاتر از جمله هنرهای گران به شمار می آید، اما داستان هنری ارزان است و داستان نویس با یک قلم می تواند کار خود را انجام دهد و در جامعه مؤثر باشد.

حجت الاسلام سالاری با اشاره به اینکه طلاب حوزه های علمیه در تکنیک داستان نویسی ضعف دارند، اظهار داشت: ما حرف برای زدن زیاد داریم اما به دلیل ضعف در این عرصه دچار کاستی هستیم از این رو ضرورت دارد طلاب داستان نویس خود را به روز کنند.

این داستان نویس حوزه علمیه تاکید کرد: طلاب با شرکت در کلاس ها و کارگاه های آموزشی می توانند هنر داستان نویسی خود را رشد دهند و در هیچ مرحله ای دانش افزایی و آموختن را فراموش نکنند.

وی خواستار مشارکت جدی داستان نویسان حوزوی برای تقویت انجمن داستان نویسان شد و تاکید کرد: اگر هر کس بخواهد بی توجه تنها کار خود را به پیش ببرد نتیجه چندانی نخواهیم گرفت از سوی دیگر انجمن نیز باید حمایت های لازم را از داستان نویسان به عمل آورد.

حجت الاسلام سالاری تصریح کرد: طلبه تا زمانی که نفس دارد برای تبلیغ گام بر می دارد و اگر این فعالیت ها در قالب هنر و داستان عرضه شود ماندگاری بیشتری خواهد داشت و تاثیرات بسیاری در جامعه به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه طلاب هنرمند و داستان نویس باید مثبت اندیش باشند، گفت: برخی به صرف اینکه اسم انجمن به میان می آیند می گویند باز چه کیسه ای دوخته اند و می خواهند چکار کنند، این جالب نیست و باید این فکر اصلاح شود. /924/پ202/ع

ارسال نظرات