۲۷ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۱
کد خبر: ۱۵۶۷۲۴
مدیر مدرسه علمیه پنج تن آل‌عبا تهران:

بزرگان به فکر آموزش طلاب علاقه‌مند در زمینه اخلاق باشند

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه پنج تن آل‌عبا(ع) درباره کمبود استاد مجرب در زمینه اخلاق تاکید کرد: تمام جوامع بر این باورند که در هر رشته‌ای باید متخصص همان رشته تربیت شود، برای حل این مشکل بزرگان اخلاقی به تربیت طلاب علاقه‌مند بپردازند زیرا مسأله اخلاق یک امر الهی محسوب می‌شود.
درس اخلاق

حجت الاسلام محمد بابایی، مدیر مدرسه علمیه پنج تن آل‌عبا(ع) تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره جایگاه اخلاق بیان کرد: اخلاق از گذشته تا به حال در جوامع مختلف و با عقاید گوناگون از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و هست و برای پیشبرد اهداف و کمال انسانی کاربرد ویژه‌ای دارد.

وی ادامه داد: پیامبران الهی نازل شدند تا برای رشد انسان و پاک نگه‌داشتن او از گناه، چراغ راه باشند، اهمیت مسأله اخلاق و تهذیب نفس بر کسی پوشیده نیست.

مدیر مدرسه علمیه پنج تن آل‌عبا(ع) تهران با اشاره به گستردگی حوزه‌های علمیه در سراسر کشور و اهمیت جهانی حوزه اظهار داشت: در زمان‌های گذشته به دلیل کم بودن حوزه‌های علمیه در سراسر ایران کلاس‌های درس اخلاق به سادگی آماده و تشکیل می‌شد اما با پیشرف علم و بیشتر شدن جمعیت جوامع به‌تدریج حوزه‌های علمیه گسترش یافتند و جایگاه ویژه‌تری نسبت به قبل پیدا کردند.

حجت الاسلام بابایی با توجه به مشکلات حوزه که کمبود استاد اخلاق و گستردگی حوزه‌های علمیه است، بیان داشت: در زمانی که در حوزه مشغول تحصیل علوم دینی بودیم در کلاس درس اخلاق آیت الله مظاهری شرکت می‌کردیم و جمعیت حاضر در آن کلاس بیش از 100 نفر نمی‌شد.

وی تصریح کرد: امروز اساتید نسبت به قبل در سطح پایین‌تری قرار دارند زیرا از اساتیدی استفاده می‌شود که بر دروس‌های دینی و علوم مختلف تسلط دارند اما این به این معنا نخواهد بود که حوزه از کمیت اخلاقی رنج ببرد، برای حل این مشکل از اساتید مجربی دعوت می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه پنج تن آل‌عبا(ع) دو راه‌کار برای افزایش تاثیر اخلاق در حوزههای علمیه پیشنهاد کرد و گفت: می‌توان از اساتید مجرب که طبیعتا تعداد آنها بسیار اندک است استفاده کرد به این صورت که طلاب حوزه‌ها را در یک مکان جمع کرد تا از مباحث اخلاقی استفاده کنند و یا این که حوزه‌های علمیه به نوبت از اساتید اخلاق بهره ببرند.

حجت‌الاسلام بابایی در ادامه تاکید کرد: برای دعوت طلاب به اخلاق، کلام کافی نیست باید با رفتار خود طلاب جوان را به درس شیرین اخلاق دعوت کنیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود بیان کرد: تمام جوامع بر این باورند که در هر رشته‌ای باید متخصص همان رشته تربیت شود تا از حالت عمومی‌ دربیاید زیرا اقتضای جامعه در سطح بین الملل، تخصصی شدن است از این رو بزرگان اخلاق باید طلابی را که در زمینه اخلاق علاقه‌مند هستند تحت نظر خود آموزش و بعد به حوزه‌ها علمیه مورد نیاز تزریق کنند./9599/ت303/ع

ارسال نظرات