۲۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
کد خبر: ۱۶۱۶۷۱
نایب رییس شورای عالی عشایر کشور:

الگوی تمام عیار امام زمان، شخصیت حضرت فاطمه است

خبرگزاری رسا ـ نایب رییس شورای عالی عشایر کشور با اشاره به این که امام زمان(ع) فاطمه را یک اسوه تمام عیار برای خود می داند، گفت: امام حسن(ع) می فرماید ما حجت های خدا هستیم و فاطمه حجت بر ما است.
حجت الاسلام قرقاني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام قرقانی، نایب رییس شورای عالی عشاری کشور، شب گذشته در مراسم سوگواری حضرت زهرا(س) در مسجد فاطمه الزهرا(س) شهرستان فریدن با اشاره به این حدیث رسول خدا(ص) که فاطمه زهرا برترین افراد  کره خاکی از حیث کرامت، شرافت و اصالت است، گفت: ما به خطا، توانایی را در رزق و روزی مادی می دانیم، در حالی که توانایی های معنوی ما ملت شیعه با رزق های مادی قابل قیاس نیست.

وی با اشاره به احترام و عنایت ویژه رسول خدا(ص) برای فاطمه زهرا(س) ابراز داشت: حضرت رسول(ص) دست فاطمه را می بوسید و او را ام ابیها نامید.

حجت الاسلام قرقانی در ادامه اظهار داشت: امام راحل می فرمود جبرئیل بر دو نفر نازل می شد یکی حضرت رسول(ص )  و دیگری فاطمه زهرا(س) و مطالب نازل شده بر فاطمه(س) را حضرت علی(ع) کتابت می کرد.

وی با اشاره به این که امام زمان(ع) فاطمه را یک اسوه تمام عیار برای خود می داند، خاطرنشان کرد: امام حسن(ع) می فرماید ما حجت های خدا هستیم و فاطمه حجت بر ما است.

نماینده ولی فقیه در حفاظت اطلاعات سپاه استان اصفهان با اشاره به صف بندی های دشمنان داخلی، خارجی و اعرابی که اسم اسلام را یدک می کشند در مقابل جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد: دفاع حضرت زهرا(س) از امیر مؤمنان(ع) دفاع از ولایت و حاکمیت دینی بود.

وی با اشاره به این که در حال حاضر به شدت با دشمنان داخلی و خارجی روبه رو هستیم، اظهار داشت: روایتی در جلد 2 بیان الامه آمده است که «ینقلب فی ملک العجم فی محرم ...حتی یفر ملک العجم و یموت غما...یدوم الانقلاب و تدوم الفتنه...وبشر الناس بظهور الحجه؛ انقلابی در ملک عجم در ایام محرم به راه می افتد تا این که پادشاه آنها فرار می کند؛ پس از انقلاب، فتنه همراه با انقلاب ادامه پیدا می کند... در این زمان مردم را به ظهور امام زمان(عج) بشارت بده».

 حجت الاسلام قرقانی اظهار داشت: دعای شهدا، دعای رهبری، دعای امیر مؤمنان(ع)، دعای حضرت زهرا(س) حافظ این نهضت است و از آسیب دیدن آن جلوگیری می کند.

وی با اشاره به این کلام حضرت علی(ع) مبنی بر این که من بودم که چشم فتنه را کور کردم، اظهار داشت: اگر بخواهیم این نهضت آسیب نبیند همگی وظیفه مندیم و ان شاء الله این ملت چشم فتنه را در خواهد آورد.

حجت الاسلام قرقانی با اشاره به این کلام حضرت سجاد(ع) «الحمد لله الذی جعلنا اعدائنا من الحمقا؛ خدا را شکر که دشمنان ما را از احمق ها قرار داده است»، ابراز داشت: دشمن در برنامه ریزی خود به این نتیجه رسیده بود که در آذرماه سال گذشته نظام ساقط خواهد شد./929/پ201/س

ارسال نظرات