۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۱
کد خبر: ۱۶۴۱۱۱
معاون آموزش حوزه‌ علمیه تهران:

باید با شهید مطهری پیوند عملی ایجاد کنیم

خبرگزاری رسا ـ معاون آموزش حوزه‌ علمیه استان تهران، راز موفقیت طلاب را تفکر در آثار شهید مطهری دانست و عنوان کرد: طلاب اگر بخواهند موفق باشند باید آثار شهید مطهری و فعالیت‌های شبانه روزی آن شهید بزرگ را سرمشق کار خود قرار دهند.
حجت الاسلام کبيريان معاون آموزش مرکز مديريت تهران

حجت الاسلام محمد حسین کبیریان، معاون آموزش حوزه‌ علمیه استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به مقام استاد مطهری، آثار وی را الگوی مناسبی برای طلاب دانست و خاطرنشان کرد: ما باید با شهید مطهری پیوند عملی ایجاد کنیم و از ارتباط زبانی در این مقوله پرهیزکنیم.

وی افزود: برای ایجاد پیوند نیاز است که سیره و روش و هدف شهید مطهری را شناسایی و در رسیدن به آن و عملی ساختن آن تلاش کنیم.

معاون آموزش حوزه‌ علمیه استان تهران بیان داشت: شهید مطهری شخصیتی بود که امام راحل(ره) همه آثارش را تأیید و برای استفاده مردم مفید دانستند که این حاکی از آن است که مطهری اندیشه‌ای صحیح و تیزبین داشت.

وی ادامه داد: طلاب اگر بخواهند موفق باشند باید آثار شهید مطهری و فعالیت‌های شبانه روزی آن شهید بزرگ را سرمشق کار خود قرار دهند./957/ت302/ص

 

 

 

ارسال نظرات