۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۱
کد خبر: ۱۶۴۶۷۳
بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب(9)؛

یک ناشر: عدم توجه به جایگاه و تخصص در مسؤولیت‌دهی سبب غربت علوم انسانی است

خبرگزاری رسا ـ یک ناشر حقوقی با اشاره به این‌که مسؤولان در مسؤولیت‌دهی به علوم سیاسی و اقتصادی توجهی نمی‌کنند گفت: مسؤولان ما به افراد متخصص و جایگاه آن‌ها هیچ توجهی ندارند از این رو مشکلاتی هم چون غریب بودن علوم انسانی در جامعه اتفاق می‌افتد.
دکتر سيد عباس حسيني، ناشر حقوقي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید عباس حسینی، ناشر و دکترای حقوق، در غرفه سرای اهل قلم بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب با اشاره به جایگاه علوم انسانی در کشور اظهار داشت: امروز علوم انسانی نیز هم‌چون دیگر علوم از قافله پیشرفت عقب نمانده و این سیر را در کنار دیگر علوم داشته است.

وی افزود: متأسفانه علوم انسانی در بین خانواده‌ها و جامعه ما از جایگاه مطلوبی برخوردار نیست و ما شاهد آن هستیم که هر کسی از فرزندان یک خانواده در رشته علوم انسانی ثبت نام می‌کند به او تسلیت می‌گویند.

این ناشر در تحلیل این موضوع که چرا باید علوم انسانی در بین خانواده‌های ما از جایگاه مطلوبی برخوردار نباشد؟ خاطرنشان کرد: این مسأله چند بعد دارد که باید به آنها پرداخت که بعد نخست توجه نشدن به علوم سیاسی است و در این زمینه ما شاهد آن هستیم که مسؤولان سیاسی ما از تحصیلات علوم سیاسی برخوردار نیستند.

وی توجه نشدن به علوم اقتصادی، روانشناسی، آموزش و پرورش و ... را بعد دوم نداشتن جایگاه مطلوب برای علوم انسانی دانست و گفت: در این راستا هم باید گفت که تحصیلات مرتبط با کار رعایت نمی‌شود، در واقع باید گفت مسؤولان ما به افراد متخصص و جایگاه آن‌ها هیچ توجهی ندارند از این رو مشکلاتی هم چون غریب بودن علوم انسانی در جامعه اتفاق می‌افتد.

وی با بیان این‎که امروز ما درجامعه شاهد آن هستیم که مقالات و پایان‌نامه‌های آماده در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند اظهار داشت: این ضعف پژوهش و سطح علمی ما را می‌رساند و از آن طرف هم می‌گویند رتبه علمی ایران در جهان نوزده است که با نگاه به مسائل ذکر شده این امری باور نکردنی به نظر می‌رسد./957/پ202/ص

ارسال نظرات