رمضان ماهی برای تجدید توان جسمی و روحی است
حجت الاسلام امین ذوالفقاری، استاد حوزه علمیه اهواز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و با بیان این که مؤمن حقیقی در این ماه بزرگ شناخته می شود، ابراز داشت: ظرفیت وجودی انسان در ماه مبارک رمضان دو چندان می شود.
وی با اشاره به چگونگی روزه در امت های گذشته اظهار داشت: در امت های گذشته روزه داری به اشکال مختلف بوده که از مهم ترین ها منع خوردن و آشامیدن برخی چیز ها که این نوع روزه در میان یهودیان مشهود بوده است.
حجت الاسلام ذوالفقاری با تأکید براین که ماه رمضان ماهی پر فضیلت برای مسلمانان جهان است، خاطرنشان کرد: مسلمانان با بجا آوردن اعمال عبادی و معنوی سعی می کنند که خود را به درگام معبود جهانیان بیش از پیش نزدیک کنند.
استاد حوزه علمیه اهواز حضور گسترده در محافل معنوی به ویژه جزخوانی در ماه رمضان را از مهم ترین اجتماع بزرگ محبان قرآن کریم دانست و افزود: وجود و فطرت ذاتی انسان خواهان آرامش معنوی که این آرامش از سوی خداوند متعال باشد.
وی افزود: خداوند با توجه به وجود و ظرفیت انسان به وی وظایفی می دهد در ماه رمضان اگر کسی عذری موجه داشته و نتواند روزه را به جا آورد این حکم الهی از وی سلب می شود.
مدیر مدرسه علمیه باب الحوائج اهواز با بیان این که دستگاه های فرهنگی نقش ویژه ای در معرفی و تبیین هرچه بیشتر ماه مبارک رمضان به مردم دارند، تأکید کرد: دستگاه ها، نهاد ها و ارگان های فرهنگی با همفکری و همکاری گامی برای تبیین احکام و فضایل ماه مبارک رمضان بردارند.
حجت الاسلام ذوالفقاری همچنین سخنانش را به فواید روزه داری اختصاص داد و اظهار داشت: از مهم ترین و کاربردی ترین فواید روزه در ماه رمضان سلامت و جسم و مصون داشتن آن از هر گونه بیماری است.
استاد حوزه علمیه با تأکید بر این که انسان در طول 11 ماه مستمر اقدام به خوردن و آشامیدن غذاها می کند و به یقین در میان دچار بیماری می شود، بیان داشت: ماه رمضان همانند بیمارستانی همگانی و رایگان اقدام به ترمیم قوای جسمانی و روحانی انسان در طول یک ماه می کند./9458