در مساله سوریه هرچه جلوتر میرویم بیشتر به مقاومت نیاز داریم/ آرزوی رهبری برای انسجام نیروهای حزب اللهی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین محمد مهدی طائب، استاد درس خارج حوزه علمیه قم، هفدهم شهریورماه در همایش پایداری که در مجتمع فرهنگی تربیتی ولایت قم برگزار شد با اشاره به ویژگیهای نیروهای تربیتی انقلاب اسلامی گفت: یکی از ویژگیهای مقام معظم رهبری این است که ایشان قدر سازمان یافتگی، هماهنگی و باهم کار کردن را خوب میدانند، چرا که هم خوب نسبت به این موضوع آشنا هستند و هم به بهترین شکل میتوانند این کار را انجام دهند.
وی ادامه داد: در طول تاریخ نیز میبینیم کارهای فردی که بدون مجموعه باشد اثر گذاری لازم را نخواهد داشت، حتی در زمان پیامبر(ص) نیروها وقتی به هم پیوسته شدند کارها شکل گرفت و دلیل اینکه خلافت به امیرمؤمنان(ع) نرسید این بود که نیروهای آن حضرت انسجام خود را از دست دادند در حالی که طرف مقابل به هر میزان که پیشروی میکرد منسجمتر میشد.
انسجام حزب اللهیها آرزوی رهبری است
استاد درس خارج حوزه علمیه قم با بیان اینکه به هر میزان قوت و انسجام بیشتر باشد کارها نیز بهترین انجام میگیرد، اظهار داشت: نیروهای مسنجم خروجی ویژه و مؤثری خواهند داشت و ما امروز نیروهای فردی زیاد داریم ولی انسجام و هماهنگی کم داریم.
وی افزود: انسجام افراد به ویژه حزب اللهیها از منویات، خواستهها و آرزوهای مقام معظم رهبری است چرا که همکاری بسیار مؤثر بوده و باید تلاش کنیم که خواسته ایشان را عملی سازیم.
حجتالاسلام والمسلمین طائب با تأکید بر اینکه شهدا بالاترین سرمایههای ما هستند، تصریح کرد: ترس دشمن از ما به سبب نیروهای نظامی نیست بلکه ترس آنها از شهدا است و اگر دشمنان به ما حمله نمیکنند به سبب شهدا است چرا که شهدا زنده هستند.
وی بیان داشت: سرمایههای ناشناختهای در اختیار ما است که دشمنان نسبت به آن آگاهی دارند، شهدا زنده هستند و توانمندی افرادی که در عرصه ترویج فرهنگ شهادت قدم برمیدارند به سبب کمک وزارتخانهها نیست بلکه کمک اصلی از سوی شهدا است.
دولت خاتمی در پی دین زدایی بود
استاد در خارج حوزه علمیه قم با بیان اینکه یاد مرگ عامل مهمی در بازدارندگی افراد از ارتکاب به گناه است، یادآورد شد: در زمانی که آقای خاتمی سرکار بود افراد میگفتند نباید صفحات مرگ را در روزنامهها بنویسید، یعنی چه مردم ایران باید غمگین باشند؟ از اینرو روزنامههای مانند ایران مجالس ترحیم را نمینوشتند، میگفتند مجالس تحریم غم و اندوه میآورد مردم باید شاد باشند و کار این افراد حساب شده بود.
وی ادامه داد: همچنین میگفتند اصلا نباید صبحت مرگ شود، مردم نباید به یاد مرگ بیفتند، چرا که مرگ بازدارندگی دارد و اینها میخواستند دین زدایی کنند و دین را از بین ببرند، چه برسد که نام شهید، شهادت و ایمان را بتوان زنده کرد اینها میخواستند اینها را از بین ببرند.
حجتالاسلام والمسلمین طائب با بیان اینکه خود شهدا عامل حفظ فرهنگ شهادت میشوند، خاطرنشان کرد: درباره حضور مردم در راهیان نور تبلیغات زیادی صورت نمیگیرد ولی با این وجود هر ساله تعدادی زیادی از مردم از این مناطق دیدن میکنند و سال به سال نیز به تعداد آنها افزوده میشود.
وی تصریح کرد: ما باید توانمندی خود را انسجام بخشیم چرا که آینده بسیار سنگین در پیشرو داریم و قاعده هر جنگ این است به هر میزان به خط دشمن نزدیکتر شوی آتش آن انبوهتر و بیحساب میشود.
استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: ما به نقطه ظهور نزدیک میشویم، بنده زمان تعیین نمیکنم ولی رو به ظهور میرویم و به هر میزان که به ظهور نزدیکتر شویم آتش دشمن بیشتر، لقطی و بیحساب میشود و در برابر این آتش باید مقاومت لازم را داشته باشیم که مقاومت نیز با ایمان به وجود میآید.
هر مشتی که در عالم بالا میرود میخواهند به سر ما بکوبند
استاد درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به حوادث سوریه، عنوان ساخت: در داستان سوریه چه بخواهیم و چه نخواهیم میخواهند ما را بزنند، هر مشتی که در عالم بالا میرود همه و همه میخواهند بر سر ما بکوبند.
وی اظهار داشت: به هر میزان جلوتر میرویم نیاز به مقاومت بیشتری داریم و فعالان عرصه شهادت و متصدیان هستند که روحیه شهید و شهادت را میتوانند در مردم تزریق کنند، در این کار باید تجربیات خود را به یکدیگر منتقل کنید.
حجتالاسلام والمسلمین طائب با اشاره به اینکه نخستین امید ما در فراهم شدن امکانات برای انجام فعالیتهای عرصه شهادت باید خود شهدا باشند، ابراز داشت: تا میتوانید برنامه تعریف کنید، هر چند شده با نسیه کارها را پیش ببرید و خدا خودش میدهد، برخیها میگویند مسجد زیاد داریم و به جای ساخت مسجد به دنبال افراد مسجدی باشید، در حالی به هر مقدار مسجد داشته باشیم خدا مسجدی آن را میفرستد.
وی ادامه داد: برای شهدا برنامه تعریف کنید، کار را شروع کنید و بدانید که خدا پول آن را میرساند، کار برای شهید و شهادت بر روی مسؤولان نیز اثرگذار است و باعث میشود مسؤولانی که به سبب کار در گرداب گیر کردهاند بیدا شوند و وقتی بیدار شوند به سمت شما میآیند و حمایتان میکنند، نباید برای شهادت و شهید حیطه تعریف کرد، خود شهادت حیطه شکن است.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم در پایان سخنان خود، خاطرنشان کرد: نیازمند کار سازمان یافته و منسجم هستیم، برای کار باید برنامه تعریف کرد و برای وضعیت جدید آماده شد، شما وظیفه دارید که شهادت و شهید را به مردم بیان کنید./993/پ202/ع