با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان؛
همایش هیاتهای امنای مدارس علمیه خواهران استان همدان برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ همایش مدیران، موسسان و اعضای هیات امنای مدارس علمیه خواهران و ائمه جمعه استان همدان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابطعمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، در این همایش حجتالاسلام سیدمحمدحسن فاضلیان مدیر حوزه علمیه خواهران استان همدان در سخنانی حوزههای علمیه را یکی از مناسبترین بسترهای کمالجویی و آرمانخواهی برای خواهرانی که هم تشنه معارف ناب قرآن و عترت هستند و هم شوق خدمت به اسلام و مکتب و همنوعان را دارند، دانست.
وی به اهمیت کار هیأت امنا و موسسین مدارس علمیه در جهت پیشبرد و تعالی اهداف حوزههای علمیه خواهران اشاره کرد و افزود: تعداد مدارس علمیه خواهران استان همدان در سال تحصیلی 93-92 به 10 مدرسه علمیه میرسد.
در این همایش همچنین حجتالاسلام مغیثی نماینده ائمه جمعه استان همدان و امام جمعه نهاوند گفت: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با تدبیر هوشمندانه امام راحل(ره) زمینه تعلیم و تربیت بانوان به عنوان قشری تأثیر گذار، در حوزههای علمیه فراهم شد.
وی افزود: خداوند متعال به پیامبر اکرم(ص) دستور «اقامه لیل» و «رتل قرآن» داد که مراد از قیام لیل تعظیم شبانه و مراد از رتل قرآن علم وحی است. این دو مسأله از لوازم اولیه کار حوزهها و مبلغین است.
وی با بیان اینکه حوزههای علمیه نقش بسیار مهمی را در جامعه برعهده دارند، ادامه داد: حوزهها باید مردمی باشند چنان که پشتوانه اصلی حوزهها مردم و خیرین هستند.
در این همایش اصغر عبداللهی معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور نیز با اشاره به حدیثی از امام جواد(ع) گفت: آن حضرت میفرمایند: اساس عزت مومن در بینیازی و طمع نداشتن به مال و زندگی دیگران است. البته در مسلک دین اسلام، هم نیاز و هم بینیازی مقدس است.
وی با اشاره به حدیثی دیگر از امام جواد(ع)، اضافه کرد: بر اساس این حدیث یکی از علتهای مرگهای غیرطبیعی، گناه و معصیت در جامعه است که در دوره آخر الزمان این آمار بیشتر میشود.
عبداللهی گفت: این سخن دو مفهوم دارد: عدول از زندگی انسان و رسیدن به ساحل زندگی حیوان و قطع حیات انسان.
وی لازمه وجود حکومت جمهوری اسلامی ایران را ولایت فقیه دانست و با اشاره به رسالت سنگین طلاب در مبارزه بادشمنان اسلام افزود: وظیفه طلاب از این سه حیطه خارج نیست: آموزش، تبلیغ و ترویج دین.
معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور به رسالت سنگین حوزهها و طلاب در عرصه تبلیغ به ویژه مقابله با برخی تفکرات خطرآفرین وهابیون اشاره کرد و افزود: طلاب باید هم حافظان دین، هم حاملان دین و هم عاملان دین باشند.
همچنین آیتالله غیاثالدین طهمحمدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان به مقام شامخ بانوان در جامعه اشاره کرد و افزود: بعد از امامان معصوم تنها مقامی که بانوان را درک کرد امام(ره) بود که گفت: از دامن زن مرد به معراج میرسد.
آیتالله طهمحمدی به وقایع روز عاشورا و نقش حضرت زینب(س) در اشاعه فرهنگ عاشورا اشاره کرد و گفت: اگر ولایت ایشان نبود، قائمه دین الهی از بین میرفت.
در این همایش حجتالاسلام مولوی نماینده هیاتهای امنای مدارس علمیه خواهران استان همدان نیز اظهار داشت: حوزههای علمیه خواهران یک شجره مبارک است و همه قشرهای جامعه به هر شکل از وجود بانوان طلبه بینیاز نیستند.
وی ادامه داد: ثمره ارزشمند تأسیس حوزهها در یک فاصله زمانی کوتاه برای امید به آینده دلخوشکننده است.
حجتالاسلام مولوی اضافه کرد: امروز طلاییترین زمانها برای حوزههای علمیه است و نهضت ساخت حوزههای علمیه خواهران واقعا نهضتی عظیم است.
وی به راهکارهای تقویت حوزههای علمیه خواهران اشاره کرد و یکی از مهمترین این راهکارها را معرفی خود حوزههای علمیه خواهران به مردم دانست.
وی گفت: خواهران طلبه مربیان و معلمان موفق در عرصه تربیت جامعه اسلامی هستند.
در این همایش لیلا ترکاشوند مدیر مدرسه علمیه کوثر تویسرکان نیز به عنوان نماینده مدیران مدارس علمیه خواهران استان همدان گزارشی از وضعیت مدارس علمیه خواهران در این استان ارائه کرد./9191/د102/ن
ارسال نظرات