طلاب و روحانیان باید برای ترویج دین اسلام در جهان تلاش کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسکر، نماینده مقام معظم رهبری در حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، در جلسه اخلاق حوزه های علمیه اردبیل، با اشاره به گسترش سریع دین اسلامی در جهان، خاطرنشان کرد: آمارها و خبرهای منتشره در رسانه ها نشان دهنده این واقعیت است که آخرین و برترین دین خداوند متعال خواهان و علاقه مندان زیادی در کشورهای مختلف جهان از جمله در کشورهای غیرمسلمان دارد.
وی افزود: با بررسی رسانه ها در جهان، محققان به این نتیجه رسیده اند که تا چند سال آینده اسلام دین اول مردم در کشورهای اروپایی خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر، تصریح کرد: این درحالیست که در زمان حاضر نیز علاقه مندان به دین مبین اسلام در کشورهای مختلف جهان با کمبود عالمان و روحانیان جامع به منظور پاسخگویی به نیازهای آنان مواجه می باشند.
نماینده مقام معظم رهبری در حج و زیارت، با اشاره به وجود چهره های جوان، بشاش و علاقه مند طلبه های جوان در حوزه های علمیه اردبیل، افزود: با مشاهده این چهره ها امیدواریمان برای پاسخگویی به نیازهای روزافزون علاقه مندان به اسلام در کشورهای مختلف بیشتر می شود و شما عزیزان باید از هم اکنون زمینه تاثیرگذاری مثبت خودتان را در ایران و فراتر از مرزهای جغرافیایی کشورمان فراهم کنید.
سرپرست حجاج ایرانی، اظهار داشت: در سال های گذشته به دلیل وجود خلا در حضور روحانیان مسلمان در کشورها، فرقه ضاله وهابیت توانست نظر بعضی از نوجوانان و جوانان را در کشورها به خصوص در کشورهای مسلمان منطقه جلب کند و با شستشو دادن مغزهای آنان فجایع ناگواری را دامن بزند که نمونه آن جنایات و اعمال وقیح گروه های تکفیری در سوریه است.
وی خاطرنشان کرد: هرچند وهابیان در مقطعی باعث تهدیدهای بی شماری در بعضی کشورها شدند، اما همین حرکت های تند و زشت آنان در سایه توجهات خداوند متعال به حربه ای علیه خودشان تبدیل شده است ،چراکه حقانیت این فرقه گمراه در میان مردم واقع بین دنیا زیر سوال رفته و اکنون موجی از واهمه از وهابیت ساکنان کشورها را فرا گرفته است.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر، اظهار داشت: اکنون شرایط بسیار خوبی برای ترویج فرهنگ غنی تشیع در جهان فراهم شده است، چراکه مردم آزاده دنیا از انسان ساز بودن این مکتب آگاه شده اند.
سرپرست حجاج ایرانی، تصریح کرد: اگر بتوانیم مکتب تشیع را آنگونه که هست به دنیا معرفی کنیم بطور یقین پذیرش وجود دارد و خداوند متعال نیز با نزدیک کردن دل های مومنان به همدیگر به این مهم کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به اهمیت به روز بودن روحانیان در تمام زمینه های علمی، گفت: یک روحانی هنگامی می تواند به شبهات منحرف کننده گروههای گمراه پاسخ دهد و نیازهای مردم در ارتباط با سوالهایی که مطرح می شود را برطرف کند که به علوم جامع دینی و زبان های مردم دنیا مسلط باشد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر، با تاکید بر فراگیری دروس دیگر در کنار دروس دینی، تصریح کرد: طلاب باید دست کم یکی از زبان های خارجی را نیز فرا بگیرند و به آن مسلط باشند تا بتوانند هنگام ترویج دین اسلام به پرسش های مردم کشورهای گوناگون دنیا پاسخ های لازم را بدهند./937/پ202/ب