تعامل آموزش و پرورش و حوزه زمینه ساز تقویت معنویت در دانش آموزان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران، حوزه های علمیه را پیشگام نشر فرهنگ دینی در جامعه دانست و افزود: امروز نگاه جوامع در حوزه دین به این مکان مقدس است که باید با اصول و راهکارهای علمی در این خصوص حرکت کرد تا نتیجه مناسب حاصل شود.
حجت الاسلام غفاری تصریح کرد: همان گونه که نظام آموزشی این سازمان هدفمند است باید امر تربیت دینی و تبلیغ در مدارس نیز هدفمند و بر اساس یک راهبرد مشخص این امر برنامه ریزی شود.
وی، حوزه های علمیه را پیشگام نشر فرهنگ دینی در جامعه دانست و افزود: امروز نگاه جوامع در حوزه دین به این مکان مقدس است که باید با اصول و راهکارهای علمی در این خصوص حرکت کرد تا نتیجه مناسب حاصل شود.
حجت الاسلام غفاری با اشاره به این که ترویج شبهات اعتقادی در نسل جوان یکی از مهمترین اهداف دشمن در هجمههای فرهنگی است، تصریح کرد: دشمنان نظام اسلامی برای رسیدن به اهداف شوم خود از هر روزنهای استفاده میکنند.
وی به توان بالای تبلیغی خواهران طلبه اشاره کرد و با بیان این که فراهم شدن حضور زمینه ارتباط نزدیک تر فارغ التحصیلان حوزههای علمیه با دختران جوان میتواند زمینه تعمیق باورهای دینی در آنها را فراهم کند، بیان داشت: باید از ظرفیت بالای خواهران طلبه در تربیت دینی نسل جوان بیشتر بهره گرفته شود.
مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران، تسهیل امور برای فعالیتهای تبلیغی دانش آموختگان حوزوی برای ترویج و نهادینهسازی آموزههای دینی در بین دانش آموزان میتواند ثمره زیادی برای دستگاه تعلیم و تربیت داشته باشد، افزود: طلاب جوان و همچنین فارغ التحصیلان حوزههای علمیه خواهران میتوانند، تأثیرگذاری تربیتی بسیاری را در میان دانش آموزان دختر داشته باشند.
وی با اشاره به ضرورت به کارگیری خواهران طلبه در مدارس آموزش و پرورش گفت: باید زمینه جذب و بهره گیری بیشتر طلاب حوزه های علمیه در مدارس آموزش و پرورش به خصوص مدارس تخصصی قرآنی فراهم شود.
حجت الاسلام غفاری با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، رسالت حوزه های علمیه در تحقق شعار سال را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: حوزه های علمیه همواره در خط مقدم دفاع از فرهنگ و اصول ارزشی جامعه حاضر بوده است.
وی با بیان ایم که حوزه علمیه به ویژه حوزه خواهران از توان علمی، پژوهشی و فرهنگی بالایی برخوردار است، ادامه داد: آموزش و پرورش سازمانی است که می تواند از این ظرفیت به خوبی استفاده کند.
مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران افزود: ارتباط بین حوزه و آموزش و پرورش نیاز به برنامه ریزی و ساماندهی دارد و در این راستا باید یک رابط بین حوزه و آموزش و پرورش برای پیگیری مطالبات و نیازهای دو طرف قرار داده شود.
وی با اشاره به این که حدود 600 طلبه مبلغ در گلستان وجود دارد، ادامه داد: این طلاب می توانند حداقل 500 مدرسه آموزش و پرورش می توانند تحت پوشش فعالیت های تبلیغی خود قرار دهند.
مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با بیان این که یکی از برنامه های ما گسترش فعالیت های تبلیغی در مهد کودک، پیش دبستانی و حتی دبیرستان ها است، تصریح کرد: اگر بخواهیم روی محصول آماده آموزش و پرورش کار کنیم حداکثر می توانیم روی 20 درصد دانش آموزان تاثیر گذاشته و آنها را جذب حوزه کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش گلستان در این جلسه با بیان این که حوزه علمیه تنها منبع ارزشی مورد اعتماد، برای پاسخگویی به شبهات اعتقادی جامعه ما به خصوص دانش آموزان است، گفت: رویکرد مدارس آموزش و پرورش باید دینی باشد و این امر مستلزم ارتباط تنگاتنگ حوزه های علمیه با آموزش و پرورش است./1315/پ202/ب1