۲۸ تير ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۷
کد خبر: ۲۱۳۶۲۸
رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء:

مسیر توحید از ولایت پیامبر و اهل بیت می گذرد

خبرگزاری رسا ـ رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با اشاره به این که مسیر توحید از ولایت پیامبر و اهل بیت(ع) می گذرد، تصریح کرد: ما شیعیان و پیروان ولایت امام علی(ع) افتخار را داریم که با این آموزه های وحیانی بیشتر انس و الفت داریم.
حجت الاسلام مرتضي جوادي آملي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام مرتضی جوادی آملی، رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء جمعه شب در مراسم بزرگداشت شب قدر و شهادت امام علی(ع) که در مسجد هدایت آمل برگزار شد با بیان این که شب بیست و یکم ماه رمضان شبی است که مولای عالم و مقتدای دار وجود از دنیا رحلت می کند، گفت: در چنین شبی دیگر چشم جهان قادر به دیدن جمال انسان کامل و سید اولیا نیست.

 

وی با اشاره به این که امام علی(ع) عبد نمونه پروردگاری و برترین بنده خداوند منان است، بیان داشت: ما اگر شب قدر را به لحاظ مصداق بخواهیم بشناسیم باید بگوییم که امام علی(ع) شب قدر است.

 

مسؤول حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل، افزود: شب قدر آن قدر اصیل و اساسی است که خداوند منان در قرآن کریم یک سوره را به نام قدر قرار داد که تمام آیات آن در فضیلت شب قدر است که اوج آیات الهی در این سوره قرار دارد.

 

وی با بیان این که در نمازهای خود با سوره قدر محشور هستیم که مستحب است در رکعت اول نماز سوره قدر و در رکعت دوم سوره توحید خوانده شود و سر این قضیه در آن بوده که انسان از مسیر ولایت به توحید می رسد.

 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که مسیر توحید از ولایت پیامبر و اهل بیت(ع) می گذرد، تصریح کرد: ما شیعیان و پیروان ولایت امام علی(ع) افتخار را داریم که با این آموزه های وحیانی بیشتر انس و الفت داریم.

 

حجت الاسلام جوادی آملی، ادامه داد: هر جا که بحث از عظمت و بزرگی و اهمیت در قرآن است تعبیر و ما ادراک ما لیله القدر و نظایر آن یاد می شود که ادراک همان فهم و شعور است و آیا تعقل انسانی این مقدار توان را دارد که به حقیقت شب قدر برسد که باید گفت این شب آن قدر بالا است که وقتی خدا جلوه های این شب را ذکر می کند می بینیم چه جایگاه ارزنده ای دارد.

 

رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با بیان این که باید حداکثر بهره را از شب های قدر ببریم و با دستی پر از این شب ها بهره برداری کنیم، بیان داشت: همان طور که سید کتب قرآن، سید شهور ماه رمضان بوده، سید لیالی نیز شب های قدر است که باید قدر خودمان را بدانیم که پروردگار متعال چنین شبی را برای ذخیره سازی قرار داده است.

 

مسؤول حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل با تاکید بر این که باید اعتقاد، معرفت و اهتمام خود را نسبت به شب قدر بیشتر کنیم، خاطرنشان کرد: هرچه که از خصایص و ارزش های شب قدر بهره مند شویم با معرفت قرآن به سر می کنیم که بسیار ارزش دارد.

 

وی با بیان این که باید در این شب عفو، بخشایش و آمرزش را برای خود بخواهیم، ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام فرمود در شب قدر از خدا بخواهید ما را ببخشد و بیامرزد که برای انسان بسیار گرانقدر است.

 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که افضل اعمال در شب قدر گفت و گو و مباحثه علمی است، گفت: ما داریم در این مجلس از فضیلت شب قدر سخن گفته و درایت و تفکر نسبت به سوره قدر داریم که سبب گسترش فهم ما نسبت به این شب می شود.

 

حجت الاسلام جوادی آملی با اشاره به این که یکی از مهم ترین معارفی که با آن آَنا هستیم بحث نزول قرآن است، بیان داشت: پیامبر گرامی اسلام فرشته را می بیند، صدایش را می شنود و اوج می گیرد که صدای خدا را می شنود و به این امر ایمان داریم که ایمان ما ایمان به غیب بوده امام ایمان آن بزرگواران به شهادت است.

 

وی در پایان، تصریح کرد: این چهره ای که از امام علی(ع) سراغ داریم چهره دنیایی امام است که توان آن را نداریم تا این انسان بزرگوار را به درستی بشناسیم که از مقام ارزنده و گرانقدری برخوردار است که با اراده و اذن الهی کار می کرد./1314/پ202/ب1

ارسال نظرات