۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۵
کد خبر: ۲۱۷۵۷۹
استاد حوزه علمیه خواهران مشهد مطرح کرد:

ترک محارم و انجام فرائض؛ دو بال برای تقرب به خدا

خبر گزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه خواهران مشهد، ترک محارم و انجام فرائض را دو عامل تقرب به خدا دانست و گفت: در روایت آمده است خداوند به حضرت موسی(ع) خطاب کرد: «هیچ وسیله ای برای نزدیکی به من مثل ورع از محارم نیست».
بنده  خوب خدا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، منیره عرفاتی، استاد حوزه علمیه خواهران مشهد، امروز در رواق دارالاجابه حرم مطهر رضوی، با اشاره  به نقش هدایتگری ائمه معصومین(ع)، گفت: پیروی از قول، فعل و کردار ائمه معصومین(ع)، شرط نزدیکی و تقرب به سوی خداوند متعال است.

 

وی افزود: خداوند در قرآن می فرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَکُونُواْ مَعَ الصَّادِقِینَ؛ اى کسانى که ایمان آورده‏اید! از خدا پروا کنید و با راستگویان باشید.»، منظور از «صادقین»، ائمه اطهار(ع) هستند، از این رو انسان باید با اهل بیت(ع) همراه باشد.

 

عرفاتی، ترک محارم و انجام فرائض را دو عامل تقرب به خدا دانست و اظهار کرد: در روایت آمده است خداوند به حضرت موسی(ع) خطاب کرد: «هیچ وسیله ای برای نزدیکی به من مثل ورع از محارم نیست».

 

وی ابراز کرد: زیارت ائمه معصومین(ع) سبب نزدیک و تقرب به سوی خداوند می شود، اما اگر انسان در حین انجام  زیارت، حق الناسی مرتکب شده و موجب اذیت دیگران شود، این زیارت نه تنها سبب تقرب و نزدیک نمی شود، بلکه زمینه دوری از خداوند  را فراهم می کند. 

  

این استاد حوزه  علمیه خواهران گفت: بر خواندن دعای«اللَّهُمَّ عَرِّفْنِی نَفْسَکَ فَإِنَّکَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی نَفْسَکَ لَمْ أَعْرِفْ رَسُولَکَ‏، اللَّهُمَّ عَرِّفْنِی رَسُولَکَ فَإِنَّکَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی رَسُولَکَ لَمْ أَعْرِفْ حُجَّتَکَ‏، اللَّهُمَّ عَرِّفْنِی حُجَّتَکَ فَإِنَّکَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی حُجَّتَکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینِی‏» مداومت کنید؛ چرا که چیزی با فضیلت تر از معرفت، انسان را به خدا نزدیک نمی کند.

 

این کارشناس مذهبی به جنایات گروه داعش اشاره کرد و افزود: اینان ریختن خون انسان ها را مباح می دانند، ریشه رفتار آن ها در این است که از دین فهم صحیح ندارند، آیات قرآن را صحیح تفسیر نکرده و به دلخواه خود تفسیر می کنند.

 

عرفاتی به جایگاه حق الناس اشاره  و  تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) از اصحاب سؤل کردند می دانید، مفلس کیست؟ اصحاب گفتند: مفلس نزد ما کسی است که پول و مال دنیا ندارد، پس آن حضرت فرمود:مفلس ازامّت من کسی است که :روزقیامت به نماز و زکات و روزه بیاید ولی ازطرفی با خودش شتم و دشنام دادن به این و قذف و تهمت زدن به آن و خوردن مال همراه داشته باشد.»

 

وی ابراز کرد: اگر انسان مؤمنی گرفتار شد و از شما کمک خواست، از او استقبال کنید؛ چرا که اگر با او رفتار نیکویی نداشته باشید، ایمان شما زیر سؤال می رود، اگر خودتان نتوانستید به او کمک کنید، واسطه بشود و از دیگران کمک بخواهید.  

این استاد حوزه  علمیه خواهران گفت: نیکی به پدر و مادر نیز سبب تقرب جستن به سوی خداوند می شود، در چندمکان دعای انسان مستجاب می شود، در حرم امام حسین(ع)، مسجد الحرام، عرفات، مشعر و نیز دعای بر سر قبر پدر و مادر. نکته حائز اهمیت این است که خداوند دعای سر قبر پد رو مادر را نیز در ردیف این اماکن مقدس قرار داده است./1309/پ202/ب5 

ارسال نظرات