۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵
کد خبر: ۲۱۸۲۹۹
رییس هیأت‌های مذهبی فارس مطرح کرد؛

پیاده‌روی ۱۵ هزار نفری هیأت‌های مذهبی استان فارس به سمت شاهچراغ

خبرگزاری رسا ـ رییس هیأت‌های مذهبی فارس گفت: بیش از ۱۵ هزار نفر از هیأت‌های مذهبی فارس از ۴۰ شهرستان برای بزرگداشت شاهچراغ(ع) به سمت حرم احمد بن موسی(ع) پیاده‌روی می‌کنند.
دهه کرامت

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، مظفر مختاری،‌ رییس هیأت‌های مذهبی فارس گفت: به مناسبت بزرگداشت احمد بن موسی(ع) در 6 ذی القعده هیأت‌های مذهبی فارس از سراسر استان فارس به سمت حرم شاهچراغ(ع) پیاده‌روی می‌کنند.

وی گفت: بیش از 15 هزار نفر از هیأت‌های مذهبی فارس از 40 شهرستان برای بزرگداشت شاهچراغ(ع) به سمت حرم احمد بن موسی(ع) پیاده‌روی می‌کنند.

مختاری با بیان اینکه هیأت‌های مذهبی فارس یکی از ارکان اصلی در بزرگداشت دهه کرامت هستند، افزود: هیأت‌های شیراز در 7 ورودی شهر ایستگاه‌های استقبال از کاروان‌های پیاده را بر عهده دارند و در این ایستگاه‌ها وسایل پذیرایی، استراحت و هماهنگی برای اعزام به حرم فراهم شده است.

رییس  هیأت‌های مذهبی فارس خاطرنشان کرد: روز بزرگداشت احمد بن موسی(ع) نیز هیأت‌های شیراز به هیأت‌های شهرستانی پیوسته و مراسم باشکوهی در  حرم احمد بن موسی(ع) برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) تجمع و پیاده‌روی بزرگ بانوان از مقبره ام احمد، مادر حضرت شاهچراغ(ع)، تا حرم احمد بن موسی(ع) همراه با خادمان حرم از جمله برنامه‌های در دهه کرامت است./919/د102/ب

ارسال نظرات