۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۵
کد خبر: ۲۲۲۹۲۱
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان فارس:

جهاد امروز ما خدمت کردن به مردم است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان فارس گفت: جهاد ما امروز خدمت کردن به مردم، احیاء موقوفات و خدمت در ساحت مقدس امام زادگان است.
سيد اسماعيل حسيني مقدم،‌ مدير کل اوقاف و امور خيريه استان فارس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت اسلام سید اسماعیل حسینی مقدم، مدیر کل اوقاف و امور خیریه فارس، در جلسه گرامیداشت هفته دفاع مقدس با اشاره به رشادت‌های رزمندگان در طول 8 سال جنگ تحمیلی گفت: همه آن صحنه‌های رشادت، حماسه و دلاوری رزمندگان بسیجی که این روزها در محافل مختلف نقل می‌شود، به خاطر روحیه جهاد، مقاومت و ایثارگری ملت ایران بود که باعث شد بتوانیم 8 سال در مقابل 52 کشور بایستیم.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه فارس اظهار داشت: این سخن امیر المومنین (ع) که فرمودند«جهاد دری از درهای بهشت است و خداوند این در را برای بندگان خاص خود گشوده است»، اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به وضعیت منطقه و حضور داعش گفت: امروز 26 سال از آن حماسه غرور آفرین ملت ایران می‌گذرد و دشمن همچنان تمام توانش را برای توطئه، فتنه و ایجاد خدعه علیه اسلام  به کار می‌برد. فتنه داعش که دست پرورده خودشان است و حالا دوباره به اسم مقابله با این گروهک انحرافی به عراق و سوریه آمده است؛ پس ما هیچ‌گاه از جهاد بی نیاز نیستیم.

حجت الاسلام حسینی مقدم بر عملکرد جهاد تاکید کرد و افزود: مقام معظم رهبری سال 93 را سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نام‌گذاری کردند، عزم ملی و مدیریت جهادی یعنی ما باید تلاش کنیم چرا که جهاد ما امروز خدمت کردن به مردم، احیاء موقوفات و خدمت در ساحت مقدس امام زادگان است.

وی ادامه داد: خدمت کردن به مردم مؤمن کشور که فرزندانشان را برای پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی به جبهه‌های حق علیه باطل فرستادند. مردم ما لایق بهترین خدمت‌ها هستند، بنابراین باید در جایگاه خود وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم و ارباب رجوع را تکریم نماییم.

مدیر کل اوقاف فارس تصریح کرد: هفته دفاع مقدس صرفاً به خاطر برگزاری مراسم‌های مختلف نیست بلکه هدف از گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان، این است که درس‌های دفاع مقدس را از ما نگیرند و ارزش‌های والای آن را فراموش نکنیم، زیرا دنیای امروز، دنیای پر تلاطمی است و توحشی که در جهان امروز وجود دارد، توطئه‌ها و فتنه‌هایی که استکبار علیه اسلام و جمهوری اسلامی تدارک دیده است به مراتب قوی تر از گذشته است.

شایان ذکر است، در این مراسم سید معین انجوی از فرماندهان و جانبازان سرافراز دفاع مقدس، به بیان خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی پرداخت./919/پ203/ن

ارسال نظرات