تمدن نوین اسلامی با وحدت حوزه و دانشگاه محقق میشود/ کشتار جنون آمیز دانش آموزان پاکستانی نتیجه تفکر وهابیت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی، تولیت آستان مقدس کریمه اهلبیت(ع) در خطبههای نماز جمعه این هفته قم که با حضور گسترده مؤمنان در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، کشتار دانش آموزان پاکستانی از سوی طالبان را محکوم و آن را کاری جنون آمیز دانست.
وی گفت: همگان این کار جنون آمیز طالبان را محکوم میکنند؛ متأسفانه تفکر وهابیت عدهای را فریب داده و دست به چنین جنایاتی میزنند، عدهای از دشمنان نیز از آنها سوء استفاده میکنند، باید تفکر وهابیت را از بین برد، همچنین کاری که مرجعیت شیعه در شهر مقدس قم آغاز کرد ادامه داشته باشد.
امام جمعه قم در ادامه با اشاره به اظهارات رییس آمریکا مبنی بر بی اثر بودن تحریمها نسبت به کشور کوبا تأکید کرد: این یکی از نمونه سخن امام راحل که میفرمایند «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند» است.
تولیت آستان مقدس کریمه اهلبیت(ع) با اشاره به فرارسیدن هفته وحدت حوزه و دانشگاه بیان داشت: منظور از وحدت میان حوزه و دانشگاه ادغام آنها نیست، بلکه تعامل آنها برای تحقق تمدن اسلامی است؛ باید با نشستهای علمی بد فهمی و سوء فهمیها را نسبت به یکدیگر حل کرد.
وی افزود: همچنین علوم انسانی باید به سمت علوم دینی حرکت کنند؛ تعامل حوزه و دانشگاه در مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بسیار در وحدت این دو نهاد مؤثر خواهد بود؛ ارتباط میان اساتید حوزه و دانشگاه برای حل اختلافات کار بسیار ارزندهای است، البته کارهای خوبی صورت گرفته ولی ناکافی است.
حجتالاسلام والمسلمین سعیدی همچنین آغاز سال میلادی را به پیروان دین مسیحیت تبریک گفت و خواستار الگو قرار دادن رفتار خود بر مبنای رفتار حضرت عیسی(ع) شد.
امام جمعه قم در خطبه نخست نیز با تسلیت ایام رحلت نبیاکرم(ص) و شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع) بیان داشت: رحلت رسول خدا از اعظم مصائب است و عظمت این مصیبت به سبب جایگاه و شخصیت ایشان است.
وی افزود: پیامبر(ص)، خاتم الانبیا، پیامبر جهانیان، الگو برای همه، عبدالله هستند و کتاب، دین ایشان برترین کتاب و دین است؛ حضرت محمد(ص) به امر خدا برای عمل خود اجر تعیین میکنند و آن نیز امر به مودت ذی القربا است؛ عصاره رسالت پیامبر(ص) قرآن و عترت بود.
حجتالاسلام والمسلمین سعیدی یادآور شد: نبی اکرم(ص) همچنین نسبت به گمراه شدن و تفرقه امت اسلامی بسیار نگران بودند؛ ایشان همچنین برای جلوگیری از این فتنهها تدابیری را اندیشدند ولی فتنه گران همچنین به فعالیتهای خود ادامه داده و از اوامر نبیاکرم(ص) تخلف کردند.
وی ادامه داد: ایشان برای جلوگیری از اختلافات میان امت نسبت به ولایت امیرمؤمنان(ع) خواستند این مطلب را بر روی کاغذ بنویسند، ولی با آن مخالفت شد و افرادی گفتند که قرآن برای ما کافی است./993/پ201/ج