۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۵
کد خبر: ۲۵۶۲۴۹
همزمان با سراسر کشور؛

اجتماع بزرگ «یمن تنها نمی ماند» در چهارمحال و بختیاری برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری از برگزاری اجتماع بزرگ «یمن تنها نمی ماند» در این استان همزمان با سراسر کشور خبر داد و افزود: این تجمع سوم اردیبهشت ماه در مراکز شهرستان های استان چهارمحال و بختیاری برگزار می شود.
راهپيمايي اعتراضي در محکوميت جنايات آل سعود در يمن

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام محسن غلامیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری، عصر امروز در نشست با معاونان و کارکنان این اداره کل، از برگزاری اجتماع بزرگ «یمن تنها نمی ماند» در این استان همزمان با سراسر کشور خبر داد و افزود: این تجمع روز پنج شنبه سوم اردیبهشت ماه، پس از اقامه نماز مغرب و عشا در مراکز شهرستان ها و در جوار بقاع متبرکه شاخص استان چهارمحال و بختیاری برگزار می شود.

 

وی با بیان این که این مراسم باشکوه در مرکز استان چهارمحال و بختیاری، در مسجد جامع شهرکرد برگزار می شود، گفت: این اقدام در پی حملات بی ‌رحمانه و تهاجم نظامی ر‍ژیم عربستان صعودی به خاک یمن و در راستای اعلام حمایت و دفاع از مردم بی ‌دفاع آن کشور و اعلام انزجار از حملات آل ‌سعود صورت می ‌گیرد.

 

حجت الاسلام غلامیان با بیان این که آل سعود با همکاری رژیم صهیونیستی به کشور مظلوم یمن حمله کرده و مردم آن دیار با همه وجود در مقابل این تجاوز مقاومت کرده اند، تصریح کرد: حمله آل سعود به مردم یمن از هیچ منظری قابل توجیه نیست و مردم این کشور اعم از شیعه، سنی، حنفی، زیدی و شافعی همه دست در دست هم به مقابله با آل سعود برخاسته و به نماد مقاومت و استقامت تبدیل شده اند.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری،حمایت از مردم یمن را وظیفه همه مسلمانان دانست و گفت: سکوت معنادار سازمان های بین المللی و کشورهای مدعی حقوق بشر در مقابل این تجاوز آشکار، نقطه تاریکی از مفاهیم مجامع بین المللی و مدعی حقوق بشر است و به یقین زمامداران سعودی با ادامه این تجاوز، با پاسخ کوبنده ملت خود و دیگر ملت های مسلمان و آزاده جهان مواجه بوده و در آتش کینه آنان خواهد سوخت.

 

این مقام مسؤول، حمایت و دفاع معنوی و سیاسی از مردم یمن و محکوم کردن تخریب مساجد و اماکن مذهبی و زیرساخت‌های اقتصادی، بیمارستان ها و مدارس و همچنین به شهادت رساندن مردم بی گناه خصوصا کودکان یمن از سوی آل سعود را محور اصلی و مهم ترین هدف این تجمع بیان کرد و ابراز داشت: در این راستا باید اطلاع رسانی مطلوب صورت گیرد و همه دستگاه های اجرایی به میدان بیایند چرا که این یک تکلیف الهی است.

 

وی قرائت قرآن، سخنرانی، قرائت دعای کمیل و بیانیه پایانی را از مهم ترین برنامه های این تجمع در استان دانست و خاطرنشان کرد: مردم استان چهارمحال و بختیاری همیشه یار و یاور مسلمانان بوده اند و هر زمانی که نیاز شده است با مشت های گره کرده با یاری آن ها شتافته اند./9457/پ202/ح

ارسال نظرات