۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱
کد خبر: ۲۵۹۰۷۶
استاد حوزه علمیه بابل:

تجمل گرایی از آفت های مهم سبک زندگی اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه بابل، سبک زندگی دینی را موجب آرامش در زندگی دانست و گفت: متأسفانه تجمل گرایی و اصراف مانع تحقق این شیوه زیستن در جامعه ما شده است.
سبک زندگي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام رضا حیدریان، استاد حوزه علمیه بابل امروز در نشست اخلاقی در جمع مردم امامزاده عبدالله این شهر، اعیاد را روز تجلی الطاف الهی برشمرد و خاطرنشان کرد: در برخی از روزهای خاص جمعی از ملائک به اذن الهی به زمین می آیند و مژده عطای فراوان پرودگار و کرامت الهی را می دهند.

 

وی ادامه داد: در دوران عمر هر انسان روزهایی است که نفحاتی جاری می شود که ما باید خودمان را در مسیر این شمیم قرار دهیم.

 

استاد حوزه علمیه بابل، یکی از عوامل پیشرفت و ترقی هر انسان را رعایت ادب در زندگی دانست و گفت: رعایت ادب و احترام موجب بالا رفتن ارزش و اعتبار انسان می شود و بهترین و والاترین درجه ادب نسبت به والدین است.

 

وی با بیان این که انسان مؤمن در زندگی دنیایی خود همواره باید در خوف و رجا باشد، اذعان کرد: دو خوف و ترس همواره برای انسان وجود دارد که یکی در خصوص گذشته ی او و دیگری نگرانی او نسبت به آینده است.

 

حجت الاسلام حیدریان به نگهداری ایمان و حفظ ارزش ها و دستاوردهای ناشی از عبادات را مهم ارزیابی و تصریح کرد: امروز با گسترش ارتباطات و پیشرفت فناوری شاهد موج سازی رسانه هایی از قبیل شبکه های ماهواره ای، صفحات اجتماعی و سامانه های مجازی برای ایجاد شبهه و زدودن باورهای دینی در افراد جامعه به خصوص نسل جوان و نوجوان هستیم.

 

وی ادامه داد: بر اساس تاکیدات اسلام انسان مؤمن مسلمان حق ندارد با هر کسی معاشرت و یا در هر مکانی بنشیند و از جایی و کسی که خوف تردید و سست نمودن باورهای ایمانی اش وجود دارد، پرهیز کند.

 

این استاد حوزه علمیه بابل بر لزوم تقویت و تعالی باورهای دینی تاکید کرد و گفت: یکی از کارکردهای مبانی دینی تعالی اخلاقی در افراد است و به همین دلیل ایمان موجب پاک شدن و طهارت روحی و نماز موجب افتادگی و دور شدن کبر از انسان می شود.

 

وی افزود: انسان  با بندگی خدا باید همت خود را آن قدر بالا رود که بهشت و جهنم برایش مهم نباشد و تنها کارهایش را برای رضای محبوب انجام دهد.

 

حجت الاسلام حیدریان لازمه داشتن ایمان را اراده محکم و نترسیدن از ناملایمات بیان کرد و گفت: فرد مؤمن با توکل بر خدا هر کار را آغاز می کند و آنقدر  به یاری خدا مطمئن است که هیج مانعی نمی تواند در این مسیر اراده اش را سست کند.

 

وی سبک زندگی دینی را موجب آرامش در زندگی دانست و اذعان کرد: بر اساس سبک زندگی اسلامی فرد مؤمن با خواندن نماز میخ کبر را از دل خود بیرون می آورد و به همین دلیل طغیان گری از نشانه های خروج ایمان از دل انسان است./1313/پ202/ب1

ارسال نظرات