برگزاری همایش بزرگداشت روز دختر در خرم آباد

وی با اشاره به برگزاری همایش روز دختر در لرستان عنوان داشت: این همایش در روز تولد حضرت فاطمه معصومه(س) در خرم آباد برگزار می شود.
حجت الاسلام موسوی خاطرنشان کرد: همایش روز دختر با مشارکت نهادهای عضو کارگروه همچون، اوقاف و امورخیریه، تبلیغات اسلامی، سازمان بسیج، امور کتابخانه های عمومی استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد، بهزیستی، و اداره کل میراث فرهنگی استان برگزار می شود.
وی در ادامه افزود: همایش بزرگداشت روز دختر با محوریت امور بانوان استانداری لرستان برگزار خواهد شد.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان دهه کرامت فرصتی مغتنم برای تقویت فرهنگ دینی و اشاعه سیره ائمه معصومان(ع) بیان کرد و عنوان داشت: در دهه کرامت جشن های رضوی در کانون های مساجد استان برگزار می شود.
وی با اشاره به دسیسه های دشمنان در قالب تهاجم فرهنگی اظهار داشت: ترویج و تبیین سیره اهل بیت(ع) بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی غرب است.
رییس کارگروه شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در لرستان با بیان این که در روز ولادت امام رضا(ع) نیز همایش برگزار می شود، خاطرنشان کرد: در جلسات بعدی عنوان این همایش مشخص خواهد شد.
وی تصریح کرد: این برنامه ها با مشارکت دستگاه های عضو شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت استان لرستان برگزار می شوند./9459/پ202/ب4