۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
کد خبر: ۲۸۰۲۲۹
معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه:

مبلغان دینی نباید برای ایجاد جاذبه، سخنان بدعت آمیز مطرح کنند

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه با تأکید بر این که مبلغان دینی نباید برای ایجاد جاذبه سخنان نو بدعت آمیز را در جامعه مطرح کنند، گفت: جاذبه یک روحانی باید جاذبه ای متناسب با شخصیت پیامبر گرامی اسلام(ص) باشد.
حجت الاسلام محمدحسن نبوي، معاون تبليغ و آموزش هاي كاربردي حوزه علميه قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فریدونکنار، حجت الاسلام نبوی، معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه کشور، حرکت  تبلیغی روحانیت را عمیق ترین و مهم ترین فعالیت یاد کرد و گفت: تبلیغ چهره به چهره با مردم یکی از بهترین شیوه های تبلیغ دین در تاریخ است که باید مورد توجه مبلغان دینی قرار گیرد.

 

وی با تأکید براین که مبلغان دینی باید از عقبه فکری و اعتقادی مردم با تبلیغ صحیح دین دفاع کنند، افزود: در مقاطع مختلف برخی جریان ها در کشور تلاش کردند تا بنیان های فکری و اعتقادی مردم را سست و تضعیف کنند که با هوشیاری مردم شکست خوردند.

 

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه ادامه داد: باید از عقبه فکری و اعتقادی مردم که آفت زدایی و حمایت شده در برابر شبهات دفاع کرد.

 

حجت الاسلام نبوی با اشاره به این که در تاریخ و همچنین در سال های اخیر برخی گروه های وجریان ها تلاش کردند تا روحانیت را با خود همراه کنند، گفت: روحانیت هیچ گاه دین خود را به پول نمی فروشد.

 

وی با بیان این که عده ای پس از پیروزی انقلاب با عشق و برخی ها نیز با ترس سوار قطار انقلاب شدند، ادامه داد: همین عده ای که با ترس با انقلاب همراه شدند وقتی دیدند شرایط مهیا شده آرام آرام از قطار انقلاب پیاده شدند و این همان ریزش هایی است که در دوران انقلاب و پس از آن مطرح شده است.

 

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه خاطرنشان کرد: آنهایی که با اعتقاد سوار قطار انقلاب شدند همان هایی هستند که با روحانیت پیوند می خورند.

 

حجت الاسلام نبوی با اشاره به تلاش شبانه روزی شبکه های ماهواره ای علیه دین و روحانیت، ادامه داد: با همه جذابیت های شبکه های ماهواره ای، روحانیت باید جاذبه های تبلیغی خود را افزایش دهد که یکی از راه های آن تقویت مطالعه از سوی مبلغان دینی است.

 

وی با تأکید بر این که مبلغان دینی نباید برای ایجاد جاذبه سخنان نو بدعت آمیز را در جامعه مطرح کنند، تصریح کرد: جاذبه یک روحانی باید جاذبه ای متناسب با شخصیت پیامبر گرامی اسلام(ص) باشد.

 

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه بر ضرورت افزایش و تقویت تحصیل علم از روحانیت تأکید کرد و گفت: اگر روحانیت در این مبلغ ضعیف عمل کند شاهد افت بهره وری، خستگی و ملامت مخاطبان و همچنین اثرگذار در رشد دینی مردم خواهد داشت.

 

حجت الاسلام نبوی با بیان این که علم منتهای هر منزلتی است، ادامه داد: در جامعه به حتم بالاترین منزلت توجه به علم آموزی است که باید مورد توجه مبلغان دینی قرار گیرد.

 

وی با بیان این که امروز مردم یک روحانی عالم و مبلغی که تنها حرف می زند را از هم تفکیک می کنند، گفت: سخنرانی یک مبلغ در منابر وخطابه ها باید به شیوه ای باشد که هم مورد توجه خواص و هم عوام قرار گیرند نه این که تنها برای یک عده  خاصی باشد.

 

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه با تأکید براین که طلب علم به معنای دانش افزایی است، خاطرنشان کرد: اصل و مهم ترین علم، علمم معرفت نفس برای این که در این معرفت نفس، معرفت رب نیز وجود دارد./950/پ202/ب1

ارسال نظرات